Ny vecka - Nya möjligheter.

Har precis slingat håret på Ida, eller ja fixat utväxten på slingorna. Blev ganska bra tror jag. I morgon ska jag själv sticka iväg och köpa mer blekningsmedel så jag kan fixa min egna, enorma utväxt! :)

Jahapp, lördagskvällen blev annat än planerat. Trodde jag skulle ha en lugn hemmakväll med Ludde, men på eftermiddagen erbjöd sig Kalle att vara barnvakt så jag fick gå ut på Dubbeln. Danne fixade öl och sen var det i full gång. Hade asroligt innan vi gick ut, fastän det bara var jag, micha, madde & danne. Var inte så mycke folk på hotellet och kristallen var helt öde, så var inte ute så värst länge, men det var bara skönt att komma ut lite och få vara mig själv, för det var läääänge sen kan jag lova! :)

Så igår, på mors dag av alla dagar var jag bakfull.
JÄTTE bakfull!
Men jag höll mig vaken hela dagen, och jag mådde skapligt bra ändå! Så det var värt det!
Var ute och firade mamma en sväng, blev även firad själv med blommor & choklad av min älskade, underbara son (med hjälp av Ida, som vanligt ;D) Och efter det åkte hela familjen till farmor och farfar en sväng :)
Var ganska länge sen vi var där allihop, så det var roligt att de blev av!
Farmor och farfar hade även köpt en tröja till Ludde med texten "farmors charmtroll" på! Så gulligt! :) Så den ville han ju byta om till direkt :)

Idag har dagen bara sprungit iväg! Lämnade Ludde på dagis halv tio i morse o då skulle dom ha inskolning på nya avdelningen som han ska börja på i höst, eftersom han tillhör dom stora barnen då! Roligt för honom är ju att både Max & Nattis ska gå på samma avdelning som honom! Kul med lite barn som han känner sen tidigare. =)

O när jag lämnat Ludde så satt jag och glutta på två avsnitt av Tre Kronor, fick tag på alla säsonger ju! Så jäkla kul, det är en serie som jag verkligen saknat. Så nu tittar jag så mycke jag bara hinner :) Men det lär ta ett tag, hela 123 avsnitt. Men det är bara skoj!

När jag hade hämtat Ludde på dagis så knallade vi bort och mötte Jossie när hon hade slutat jobbet! Gick till återvinningen och spanade lite. Roligast var nog att se Jossie så exhalterad över sina fynd där nere ;) haha! Snyggaste "dataväskan" ever alltså! =) Sen blev vi kvar hemma hos henne hela dagen, käkade där och drack kaffe & rökte i mängder i det ljuvliga vädret på balkongen :)



O i morn blir det en sväng ner till byn och förbi Vallonbygden & fixa lite me Jossie, blir nog trevligt som vanligt! :)



Äsch, om jag skulle slänga på ett nytt avsnitt av Tre Kronor då ;)
Ha en trevlig kväll! :)









(- Jag är sååå fruktansvärt trött på negativa & elaka människor!)

Sweet..

min lilla luddeskrutt vaknade nyss och ropade "kan inte sova mamma, du sova mä"

så det är bäst att jag lyder min ögonstens order och lägger mig och sover!

godnatt!

Marknad.

Sitter här och fryser som en tok. Var ute på balkongen och rökte nyss och det är riktigt kallt ute nu när det regnar!

Hopp, gårdagen blev lyckad! Min årliga åldersångest bara kom och vände lika fort. Trodde att hela dagen skulle bli skit! Men det blev den ju inte :)
Allra först på morgonen när vi gick upp så fick jag en puss & kram av Ludde o så sa han Grattis Mamma! Innan vi somnade kvällen innan så pratade vi om att det var min födelsedag! :) Kul att han börjar komma ihåg saker så där =)

Fick både jättefina saker & dyngbra saker! :)  Fick Carolina Gynnings parfym av micha & danne. Depends Ögonbrynspenna av Amanda. Pengar av mamma och pappa. En till Depend ögonbrynspenna, rosor och presentkort på kläder av Ida =) Och så fick jag ju ett fint kort och röda rosor av min bästaste lilla Luddeskrutt (med lite hjälp av moster, såklart!)

Det bästa av allt är nog (utan någon ångest inblandat) att det är ett helt år kvar tills jag fyller år igen! O då törs jag inte tänka på hur mycke ångest jag har! Hua, men som sagt.. Ett heeeelt år kvar :)


Idag har vi varit ner på Finspångs Marken en sväng. Hittade inget av intresse mer än rostad majs, som är såå gott! Så jag köpte mig en påse såna :) Ludde fick en tröja med en polisbil av Ida och en svampbob ballong av mig, som han prompt skulle ha, men sen fick han för sig att han skulle ha en bil ballong och satt i vagnen och tjöt för det i typ en halvtimme, tills han kom ihåg att han faktiskt hade en svampbob ballong! O då blev han ju överlycklig, tokungen! :)
Efter marknaden gick vi till grillen och käkade lite. Ludde fick sin efterlängtade hamburgare, men åt inte ens hälften, eftersom han fick med en spiderman tidning i barnboxen. Min lille herre har ganska svårt att koncentrera sig på maten om det finns roliga saker omkring honom. Men lite fick han ju i sig iaf =)

Fick skjuts hem från marknaden av mamma eftersom det började att regna. Och hann inte mer än innanför dörren förrän Ludde slängde sig i soffan och somnade! Och som det ser ut nu så kommer han sova för natten. Känns som om jag oxå kommer göra det om jag lägger mig!

Så ska väl lägga mig i ett varmt bad en sväng och sen slå på någon film & se om man somnar eller inte!

Har iaf haft två kanon dagar!
Så jag är nöjd! =)



Jättetrött Ludde efter marknaden!

Onsdag.

Är helt slut! Hållt på typ hela dagen o fixart & styrt! Men bra blir det! :)

Ska göra två sockerkakor innan jag går och lägger mig, sen orkar jag inte göra nåt mer! Jao, ska skura av golven innan jag går o lägger mig med, så slipper jag det i morgon!

Ludde fick vara på dagis idag, bara för att han ska få va hemma med mig hela dagen i morgon. Han har sagt att han ska plocka blommor till mig i morgon. Ska bli kul o se om han lyckas smita ut och göra det utan att jag märker ;) Haha!


Vann ju nya påslakanset på Tradera för ett tag sen, mörkbruna med blom mönster! Slängde på dom idag & blev mer än supernöjd! Har bara haft ljusare påslakan o sånt därinne förut, men lite mörkare blev kanon! :)




Nä, nu ska jag fortsätta med det jag skulle, så jag får sova nån gång!
Natti! :)

Bättre..

Nu framåt kvällen känns allting en smula bättre! Pratade med mamma tidigare idag och det fick mig att lugna ner mig lite. Men helt bra är det inte, men så länge det inte blir värre så är jag nöjd! :)
Livet tar ju faktiskt inte slut vid 25!



- - - - -

Hämtade hem Ludde från dagis vid två, hade inte med mig hans vagn så han fick gå hem, och det gick bra, så länge han fick stampa lite i vattenpölarna. O varför hindra honom, han hade ju gummistövlar & alla barn älskar väl att hoppa i pölar :) Så han fick hoppa för fullt.

Men när vi väl kom hem så blev det rena världskriget! Ett enda stort kaos! Han tvärvände och blev trotsigare än trotsigast. Gjorde allting tvärtom och var på gränsen till elak. Vilket ledde till att jag sa att han fick vara på sitt rum tills han lugnade ner sig, som inte gick som planerat. Flera försök från honom att inte vara på rummet plus gap och skrik, fick mig att bara sätta mig ner på hallgolvet och bryta ihop. Samtidigt sitter han i dörröppningen till sitt rum och ill tjuter. Det känns inget kul alls! Vill ju inte vara osams med mitt hjärta, samtidigt som jag är trött på hans beteende som kommer oftare & oftare.

Det slutade iaf med att han smög sig in till min säng och kröp ner och somnade. Så antagligen var det trots blandat med trötthet. Det är i vilket fall som helst skit tråkigt när det blir så här!


Nu framåt kvällen har han varit så där gudomlig som bara han kan vara! Allt har flytit på och båda knallar omkring med ett leende på läpparna! Oh vad jag önskar lite mer av den sidan! Min älskade trotsunge!


Nä, nu ska jag ta en snabbdusch och sen se DHW & vika tvätt!


Ha en trevlig kväll!

Skit!

Hela tillvaron känns skit! Inget går som jag vill! Har hundra miljoner saker att ta tag i, måste hinna städa, måste hinna tvätta, men egentligen vill jag bara krypa ner under täcket och skita i allt!

O så har vi ju det värsta av allt, åldersångest! Från den dagen jag fyllde 18. Sen har det kommit som på löpande band veckorna innan jag ska fylla år! Jag pallar inte med det! O jag kan inte sätta fingret på vad det är som gör att jag känner så här. Visst, jag vill bara inte bli äldre, men något mer måste väl ligga bakom?


Har en känsla i kroppen som säger att livet tar slut när man fyllt 25, varför? Varför skulle det göra det? Det är väl ändå tur att jag bara blir 24, då har jag ett helt år kvar att fundera ut varför 25 är så hemskt.


Ah, herregud. Mycket babbel. Men jag måste ändå bara få ur mig vad jag känner!

Ner i tvätten igen då!



Jävla mygg!

Kolla tinningen & till höger på pannan! Hemskt!




....

Fattar inte vad fan jag har gjort er?

Recept..

Någon som har ett bra och gott recept på smörgåstårta?

Lämna en kommentar isf =)

Underbara sol!

Gud vilket fint väder det är! Hade ju inga som helst problem med att gå upp i morse iaf. Solen smög sig in genom persiennen och man kan ju inte låta bli att vakna upp och vara glad! :)

Min lilla fis hade svårare att gå upp i morse, han har vaknat till o vridit o vänt på sig många gånger i natt, men tack o lov inte vaknat helt. Så jag kan förstå att han var trött! Men gjorde i ordning frukost åt honom, plockade fram kläder o väckte honom o även fast han inte ville gå upp så var han på ett strålande humör, o då blir man ju ännu gladare, eftersom han hade ett så taskigt humör ett tag.

Men nu verkar det ha vänt. Men jag ska inte ta ut nåt i förskott, det här kan lika gärna vara en kort period, men han har blivit så övertrevlig =O. Frågar jag honom om nåt så får jag verkligen HELA tiden ett så muntert svar "Visst mamma" o så gör han det utan problem. O talar om för mig hela tiden hur mycket han älskar mig. O bara är allmänt glad. =)

Det roligaste är iaf att som igår när vi hade varit o handlat så kom vi hem och jag skulle plocka in maten, men det fick jag absolut inte göra. Han bar grejer fram o tillbaks från hallen så jag kunde plocka in i kyl o frys! O för att visa honom att jag blev så glad för hans hjälp så sa jag flera gånger "Men va är det här för duktig kille", typ. O så efter ett tag när han kom med matvaror så sa han efter varje gång han lämnade något "men mamma, vad är det här för duktig kille" =)

Han är såå underbar! När han är på det här humöret så finns det ingenting som skulle kunna göra mig sur! Jag blir glad (överlycklig) o stolt som mamma!

Men jag vet så väl att det kan vända lika fort som det kom så det är väl bäst att njuta ;)



Nu är han iaf på dagis, för en gångs skull så kom vi iväg i tid. Men han ville gå själv idag o det får han så gärna göra, men det tar sån tid. Haha. Han gick o plockade blommor till alla flickor på dagis, ångrade sig o slängde dom, plockade några nya, men ångrade sig igen, rabblade alla färger på bilarna vi gick förbi, läste regskyltarna, visade mig hur alla bilar lät när dom åkte o vilken som lät värst osv. Så vår mysiga promenad till dagis, som annars tar 5 minuter att gå tog idag 40 minuter. Hahaha! :)


Jag ska slänga på en kanna kaffe o sätta igång att städa, är inte mycket att göra egentligen, men jag måste sluta lägga saker på fel plats hela tiden! Blir så rörigt =)



Ha en trevlig dag allihop, för det ska jag ha! =)



Ludvig, mitt lilla hjärta! Jag är så glad att du är min

Rubrik.

Är de inte sjukt eller. Idag är det 18e maj. Snart är maj månad oxå över o så är vi inne i juni. O när juni gått så har halva året gått. Är de inte läskigt. Men kan ju börja fundera på vad man gör med tiden, även om det känns som om man gör en massa nödvändiga o mindre nödvändiga saker. Men ja, det här med tiden kommer man nog aldrig bli riktigt klok på..

Den här dagen har bara rusat förbi, ändå har jag inte fått mycket vettigt gjort under dagen, eller jo en del. Men inte alldeles för mycket. Dagen slutade iaf med en lååång promenad med Ludde, Jossie & Oliver. Vi gick omkring typ överallt i 2 timmar, as skönt! Fast ont i ryggen som satan nu. Beror nog på min väldigt taskiga hållning när jag knallar. O ändå säger många att man får bra hållning av att gå med en vagn, YEAH RIGHT! Jag slappar nog till det ännu mer när jag har vagnen framför mig :) haha.

Över till nåt annat, kanske inte så trevligt, men skitsamma. Har nåt såå fruktansvärt ont i mina bröst. Hade det inte varit för att jag till 110, eller rentav 500% vet att jag inte är gravid så skulle jag kunna tro det! Dom gör ont så fort det guppar plus att dom är stenhårda. Ska inte ha mens inom snar framtid så jag vet inte vad det kan vara.
Har jag tur så är det kanske växtvärk ;) HAHA!

Nää, nu ska jag sova! Ska ner till Jossie o sörpla kaffe i morn på förmiddag, då gäller de o va utvilad :)



En jättetrött Ludde efter sitt första besök med farmor & farfar i mars. :)

....................

Jag måste lära mig att säga ifrån.
Det här.. Ska inte vara på era villkor!

Minnen.

Har precis suttit o tittat på en massa bilder från förr. O jag inget annat säga än att jag saknar den tiden, ibland. Fast på senaste tiden ganska mycket. Speciellt åren 2005-2006.

I slutet av 2006 blev jag ju gravid, vilket är det absolut bästa från då. Men jag saknar ändå tiden innan det.

Alla spontana saker som hände, alla bra & mindre bra saker. Jag skulle ge vad som helst bara för att få uppleva ett par dagar ur den tiden igen.


Minnen.. Det är väl tur att vi har dom..



Här bor en liten prins.

Jahopp, då är helgen snart över! Det ska bli så skönt.
Få återgå till vardagen, även om det inte händer så mycket mer än helgen, men ändå!

Helgen har varit lite småsnurrig. Det började med att vi åkte ut med Ida till mamma o pappa i fredags eftermiddag, fikade o sådär. Ludde var jättesprallig som vanligt o höll på o hoppade i Johannas säng. Kalle var med honom inne på Johannas rum, så jag tänkte inte så mycket på det. Rätt som det är hör jag bara en stooor smäll. Det lät som en dörr som smälldes igen, men det var det inte. Det var min Ludde som ramlade/kastade sig rakt bakåt utan att se sig för och smällde i huvudet i sänggaveln!

På bara ett par sekunder hade han fått en stor knöl i bakhuvudet. Blev livrädd, men mamma tog en handduk snabbt som attans o blötte den med iskallt vatten o höll mot hans huvud. Skönt att det ändå hände där hemma hos dom, där det var fullt med folk. Jag har så svårt att hantera såna situationer, o blir istället helt hyper, vilket inte är bra för Ludde, risken är ju att det förvärrar för honom o att han blir mer rädd. Men tro inte att jag inte tar hand om honom om det händer nåt när vi är ensamma, för det är självklart att jag gör det! Men finns det folk runt om så är jag sällan först fram, just på grund av att jag blir rädd själv.

Ringde sjukvårdsupplysningen direkt o frågade om jag skulle åka in med honom, men hon sa bara att dom inte kunde göra något iaf. Så jag skulle hålla koll på om han blev slö, om han spydde, blev snurrig osv. Plus att jag skulle väcka honom en gång i timmen på natten för att kolla så han vaknade som han skulle, och dessutom hålla koll på honom i några veckor framöver så han inte visade några tecken på blödningar i hjärnhinnor.

Så Amanda följde med mig hem på kvällen och hjälpte mig att hålla koll på Ludde, hon sa åt mig att gå och lägga mig så skulle hon titta till honom, somnade till och från men kunde inte riktigt slappna av. Det hör oxå till att natten innan så sov Ludde hos mormor & morfar och på grund av det så somnade jag inte förrän halv fem på morgonen och han kom hem kl åtta på morgonen igen. =O

Så Tack Amanda för hjälpen! Det var guld värt!


Så hela dagen igår sniglade förbi i någon slags dimma, var bara ute en liten sväng o lekte, sen hängde vi i soffan och kollade på film resten av dagen, fick inget vettigt alls gjort. Men det rymmer ju inte ifrån mig :)



Dagen idag har oxå varit lite småseg, varför vet jag inte! Men det har inte hänt allt för mycket idag heller. Följde Jossie till jobbet vid 13.00, gick en liten runda på väg hem bara o sen har vi varit hemma o myst. Ida var förbi för en liten stund sen o drack kaffe. O lite senare kommer Kalle o ska installera om nåt skit i min dator, den funkar inte som jag vill! Blir tokig.


Måste bara visa en bild på den fina skylten som Ludde fick av mormor o morfar i torsdags! Så nu hänger den på dörren in till hans rum. Det roliga var att jag tittat på nätet efter ett väggord som såg precis likadant ut som texten på skylten, men nu behöver jag inte köpa det! :) Bilderna är dock inte i super kvalité, en är tagen med blixt o en utan. Men skylten är fin iaf :)



Nä, nu messa Kalle o sa att jag skulle fixa så han kan göra i ordning datorn!

Ha en fortsatt trevlig kväll! :)




Åter igen..

Så är bloggen under ombyggnad!

Återkommer snart..


Åhh!

Det fungerar ju inte som jag vill när jag försöker ändra i bloggen! Det ser ju inte klokt ut! På min dator iaf.


Hur ser det ut när ni andra öppnar upp sidan?

Lilla Kycklingen.

Luddes absoluta favoritfilm just nu är Lilla kycklingen. Han kan se den om och om igen och kan nästan sångerna utantill nu.

Men det roligaste är ändå när han sitter och tittar på alla bilder från filmen och säger bestämt att det faktiskt är "Lilla kycklingen.. Ludde" Han säger själv att det ser ut som Ludde och jag kan väl inte annat att hålla med:



Likheten är slående! HAHA

12/5-10

Kväller!

Är jättetrött o ska strax gå o lägga mig. Varit en lugn dag med lite tvättande, vanligt tjaffs med Ludde o sådär. På eftermiddagen kom Ida & Kalle upp o hängde med Ludde lite. Skönt med sån avlastning. Jag slipper lämna ifrån mig honom, men slipper ändå ta precis allt ansvar..

Precis innan dom gick hem så kom Micha förbi med jeansen jag beställde. Tre par, som alla satt som.. SKIT! Ska omedelbart så fort posten öppnar i morgon skicka tillbaka dom. Har aldrig varit med om jeans som sitter mer illa. Höll fan på o börja tjuta när jag såg mig i spegeln, haha! Så dom ska tillbaka, o jag får nog fortsätta gå i mina mjukbyxor. Det är inte det allra lättaste att hitta jeans när man har en röv i min storlek :)

Sen vid 18.30 packade jag ner en sovande Ludde i vagnen o gick en lååång promenad med Johanna, Sofie, Milton, Jossie & Oliver! Var ute o gick i 3 timmar. Så himla skönt! O så kul när man är några fler som går tillsammans. Hoppas det blir fler turer.

O i morgon vid 10 ska vi gå med Jossie ut till hennes mamma, inte för att jag kommer ihåg nu vad det heter där hon bor, men jag har för mig att det är en bit att gå, men det är bara skönt! :)


Nä, nu ska jag gå o lägga mig, tröttare än tröttast ikväll!



Sov Gott!




Nattinatt..

Skulle bara säga Godnatt! :)


Väldigt nöjd med dagen!

O framåt kvällen kom ju det där chockerande mailet.
Saker o ting kan ju inte bli bättre :)

Sovdags!

Precis nu. Eller om fem minuter ska jag gå o lägga mig. Ska bara stänga ner allt här. Bära in Ludde i sängen o gå o borsta tänderna! Jag är så trött att jag känner mig spyfärdig, eller så är det en blandning av trötthet & irritation över dagis.

Får väl hoppas på en bättre dag i morgon. Då har jag lite att göra iaf.

Dagis me Ludde, promenix me Jossie & gigant hunden, ner till mamma o väga en massa paket, ner till byn o lämna en massa papper överallt o samtidigt så ska jag tvätta mellan 11-16.

Jaja, det löser sig väl på nåt sätt..


O varför i hela friden går det inte att centrera texten?
Jag blir mupp på det här..

Tävling hos Diana




Tävlar om C1rca barnskor från Skatekids.se på Dianas Blogg

Tävling hos Alicesmamma.


Jag tävlar om ett valfritt ifrån NovaStar på Alicesmammas blogg.
Tävlingen sponsras av Baboonbarn.
Tävla HÄR du med!

USCH!

Snart gå till dagis och hämta Ludde.
Ida ska också med & tillsammans ska vi ta ett snack med fröknarna!

Blir det inte ändring så tänker jag ta honom därifrån & antingen byta dagis eller låta honom vara hemma med mig tills att jag får ett jobb!

Jag blir så förbannad!

HJÄLP!

Jag har suttit & fixat med bloggen nu & lagt in en egen header.

Meeeen...

Det blir för långt mellanrum mellan headern & blogginläggen.

Hur gör jag?

Nattinatt!

Nu ska jag krypa ner bredvid min lilla snutte, tyvärr sent som jag lovat mig själv att det inte skulle bli. Men ändå tidigare än senaste kvällarna/nätterna!

Dagis för lille herrn i morgon, ska bli kul o se vilket humör han är på när han ska tid. Varje morgon är som en jäkla gott&blandat påse vad det gäller hans humör - man vet aldrig vad man får =O.

Ska nog gå upp extra tidigt & fixa en brakfrukost och fixa skumbad åt honom, så kanske han ler lite.

HAHA!


Allt känns hopplöst juu!

Meeen..



Min tur?





Undra om det är min tur att bli sjuk.

Ögonen rinner, det svider i halsen & jag nyser asmycke!
Antingen så är det jordens förkylning på G. Eller så är det pollen! =O
Inget av det är ju skitkul, men å andra sidan så försvinner ju en förkylning under en kortare period!

Japp, japp! Skulle bara gnälla lite!

Trött Söndag!

Man skulle kunna tro att jag är bakfull! Är så väldigt trött & sliten. Men det är jag tack o lov inte! Jag är bara sååå hääär trött! Skulle kunna gå o sova bort hela dan, men tyvärr gillar ju inte Ludvig att sova lika mycke som jag gör ;)
Fast jag får skylla mig själv, satt o titta på film as sent i natt, kunde inte slita mig. Plus att jag slängde ut massor med Luddes bebiskläder på tradera. Sparade bara hans första plagg o sådär, hade hur mycket kläder i strl 62 & 68 som helst! Bättre någon annan får användning för det :)

Idag har jag bara att städa ur mitt sovrum som projekt, det enda jag inte hann med igår när Ludde var hos Ida, men det tar inga tider när man väl sätter fart ;) Annars blir det nog en tur till lekparken här nere om vädret håller sig stabilt :)

Får se om jag knallar iväg till affärn o köper grejer så jag kan baka lite o frysa in. Fyller år om lite drygt 2 veckor. O roligast är ju om man bakat själv o bjuder på :)

Upptäckte me att Ludde fyller år på midsommardagen i år. Vet inte varför men känns skumt, haha. Kanske för att jag har en känsla av att alla kommer ligga bakfulla den dagen ;)


Nä, nog för nu!

Så här skönt är det att klia sig i örat =D (Ignorera min fina tvättmedels olycka i bakgrunden) haha!

 

Jag har nog världens flummigaste unge! :)


Ehm!?

Anonym om Negativ.:
Har du alltid varit enasam med ditt barn??
Varför skaffa du barn om det är så jobbigt??


Vet inte rikigt vad jag ska svara mer än att Jo, jag har varit ensam redan från att jag fick veta att jag väntade honom. Vilket i övrigt funkar alldeles utmärkt.

Det är väl klart att det är jobbigt emellanåt att vara förälder, det tycker väl alla oavsett om man är ensam eller är båda föräldrarna, eller? Men det är som vanligt, man får inte öppna munnen o ens yppa ett litet gnäll om att man blir trött på sin unge innan folk ska börja tjaffsa!

Ludde är inne i en helvetisk period rent ut sagt just nu!
Fortsätter han som han gör, så kommer jag vara gråhårig på nolltid!
MEN, det gör väl för fasiken inte att jag älskar honom mindre.

Jag visste vad jag gav mig in på när jag skaffade barn. Men måste få lätta på trycket som alla andra ibland!

O den som säger att det alltid är underbart att vara förälder LJUGER!




Du är ju mitt allt lilla hjärtat!

Negativ.

Jag känner mig så väldigt negativ till det mesta just nu! Inget går som jag vill, plus att min älskade lilla underbaring är världens mest trotsiga unge, säkert med flit oxå!

Jag går och gömmer mig snart!!!

Torsdag.


Sitter här o glor runt lite. Ska strax hoppa i säng, är så trött. Varför vet jag inte.
Men jag hade fruktansvärt svårt att komma upp i morse, klockan ringde vid halv åtta. Jag slog tydligen bara av alarmet, och messade kalle o sa att jag var vaken, vilket jag inte var. För se vaknade jag 08.50 och insåg att vi försovit oss skapligt. Ludde skulle vara på dagis kl 9.
Katastrof!

Iväg med honom efter mycket om och men. Sen ner till Jossie en sväng o drack kaffe. Blev kvar där några timmar och käkade mat tillsammans och pratade om alla möjliga värdsliga problem. Sen bort o hämtade hem Ludde från dagis o vidare hem och styrde lite.

Ludde har surat hela dagen sen han kom hem från dagis. Jag bad honom hjälpa mig att plocka undan hans leksaker när jag städade hans rum, vilket slutade med att vi typ "bråkade" Han gapade och skrek, slogs och betedde sig allmänt förjävligt! Vet inte vad han kommit in i för period, men det är så fruktansvärt jobbigt. Det tar kol på mig!
Saker som inte behöver vara eller bli jobbigt blir det, tack vare hans trots(?)
Känner att jag verkligen skulle behöva vara lite barnledig och bara få vara mig själv en stund.
För hur underbart det än är att vara hans mamma så är det så sjukt jobbigt när det kommer såna här perioder.

Vill ju inte bråka o tjaffsa konstant med det finaste jag har ju!





Livet är verkligen inte en dans på rosor!




Nää, nu ska jag lägga mig o sova, så jag kanske kommer upp utan bekymmer i morgon!
NattNatt!

Underbara Du..



Ludde 10 månader.


Kom på att jag hade kvar min gamla lunarstorm sida och där hade jag en massa bilder på Ludde som liten :)

Mitt i natten.

Jag som trodde att jag skulle bli bättre på att uppdatera i bloggen. Men icke ;) De dyker upp så mycke annat att göra hela tiden. Så det får bli när det blir i allafall. :)


I morse blev vi väckta av Ida strax innan 8:00. Det sura var att jag ställt klockan på 8:00, Ida kom typ 7:57 o plinga på dörren. Jävla Ida, kunde väl fått sova dom där minutrarna ;)
Ludde vaknade upp helt panikslagen när han hörde ringklockan. Började gråta o ha sig, och när det gick över så började han fejk tjuta i hopp om sympati, typ! haha.

Drack lite kaffe för att vakna till, sen drog vi ut på långpromenad! Vi var hurtiga som fan o traska på, men det märks att Ida hållt på bra mycke längre än mig, hon nästan springer när jag flåsar ihjäl mig när jag bara går lite fortare, haha! Fast ska se till att göra det till en vana nu, så jag kan få upp flåset lite. Måste bara köpa nya hörlurar till mp3n, så de blir kul att vara ute o promenera igen!


Kom hem och var hemma i ett par timmar, åt lunch och fixade lite. Sen gick vi till lekparken på Östermalm en sväng.
O efter det gick vi till Ica o skickade iväg några paket & hämtade ut några andra. Sen hem & lagade middag o sen har vi bara slöat!

Ludde somnade tack o lov ganska tidigt idag!
Jag vet inte riktigt vad det är som hänt. Men han sover ingenting om dagarna nu. O vi går upp ganska tidigt om dagarna, men ändå så orkar han vara vaken jättelänge! Det är som att han inte får någon ro när han ska sova!
Kanske skulle läsa en bok för honom eller nåt när han ska sova, så han får tid att varva ner lite.
Jao, får klura på det lite, han behöver ju så mycket sömn som möjligt!


Nä, nu ska jag nog stänga ner här & gå o sova. Ludde ska till dagis kl. 9 i morgon! O under tiden ska jag storstäda, rensa en av garderoberna o plocka fram kläder till Lailas bebis :) Sen får vi se vad som händer mer under dagen!

Godnatt!


-Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya..



?

Ska det kännas så här hela tiden?

I så fall ger jag upp..

4:e Maj.

Tvätten är igång för fullt nu! Behövdes verkligen. Ser dock inte fram emot att ta reda på all ren tvätt sen. Men det är väl ganska snabbt gjort om man ger sig fan påt! :)

Har precis nyligen me kommit hem efter att ha varit på banken och fixat en ny bankdosa, det var verkligen på tiden! Min gick sönder av någon konstig anledning (HAHA)! Så jag har ett tag satt in pengar på annat konto o betalat hyran o de! Men nu kan jag fixa det där själv igen! :) Ännu lättare går det ju nu med när jag ÄNTLIGEN har internet hemma!

Var nere till folkets hus i den 26/4 och beställde kanalpaket och internet. Tv-kanalerna kom igång redan 2 dagar efter beställningen & internet kom igång igår! Så jäkla skönt! :)

Så nu kan det nog bli lite mer uppdateringar i bloggen, lite lättare att skriva direkt på datorn ist för att blogga från mobilen ;)


Nä, men nu ska jag sätta på en kanna kaffe & ta tag i städningen!

Hej, sålänge! :)



En väldigt trött Ludde hemma hos Kalle igår! :)

Tralalalaaa!

Besökarna ökar! :) Massor faktiskt! :)

Så nu vill jag veta vilka som läser! :)

Finally!

Nu har jag internet hemma, äntligen! =)


Tävla om en valfri mössa från by Myhr



”Tävla hos Edvinsmamma om en valfri mössa
från by Myhr. Var med o tävla HÄR du med!”


Tävling i samarbete med Ekokul.se



”Jag tävlar hos Edvinsmamma om en valfri Happy Mais Mellanbox
i samarbete med Ekokul.se. Var med o tävla HÄR du med!”


Tävla om ett presentkort från Lillfinger.com



”Tävla hos Edvinsmamma om ett presentkort värde 450 kronor hos Lillfinger.com.
Hos Lillfinger hittar du fina personliga smycken. Var med o tävla HÄR du med!”


Tävla om ett presentkort från Barntyger.se



”Tävla hos Edvinsmamma om ett presentkort värde 300 kronor
från Barntyger.se. Var med o tävla HÄR du med!”


Lördag kväll/natt.

Sitter vid datorn hemma hos mamma & pappa. Alla har gått och lagt sig förutom Amanda och jag. Ska strax stänga ner här och gå och lägga mig, kanske se lite på Jalla, Jalla först. Ganska kul film faktiskt. :)

Har varit full fart här ute på landet idag, nästan fullt hus ett tag. Pappa stack iväg på motorcykeln till 1:a maj tåget i stan och med sig hem hit hade han Kalle. O under tiden dom var iväg så var Ida här en sväng oxå. Har nog aldrig sett Ludde så glad över att se Ida, ingen visste ju om att hon skulle komma. Så helt plötsligt stod hon där i dörrn. =)

Jaa, va har vi mer gjort. Bara busat o bara varit. Skönt de me.

Fick två nya blommor av mamma me, vilket man inte tackar nej till. Vet inte vad som hänt, men jag har aldrig varit speciellt intresserad av blommor, men nu tycker jag att det är skitkul! Får väl se hur länge de håller i sig ;)


Ja just det, jag har skrivit och undrat så många gånger förut, om inte nån skulle ha lust & tid att göra min blogg fin & lite mer personlig? Den designen jag har nu är en "gratisdesign" som är ganska fin, men vill ha något eget, men jag SUGER på att göra det själv =S

Såå, vem vill offra sig? Haha!



Nä, jag skriver nog ett par rader innan vi drar hem i morgon!
Godnatt!



- Liten Ludde, våren 2008


Nyare bilder..



I parken för några veckor sen, står & kikar på ankor!



Skitgris :)



Fixar med dockvagnen :)



Börjar tröttna på att vara med på bild! ;)



Jag är så glad att du är MIN, älskade skruttunge!