Bebis-ar ..

så jäkla ballt! eller ballt och ballt, jag hade givetvis fel om tiden!
senast igår pratade jossie och jag om när katten Greta förväntades kläcka.
jag trodde nog att det skulle ta tills nästa vecka!

men .. blev ju skaaapligt förvånad när jossie ringer på eftermiddagen när hon kommit hem från jobbet och bokstavligen skriker att jag måste komma ner dit, på en gång!

då hade minsann Greta fått sina små bebisar .. :) i kattklätterställningen, en låg utanför och vi trodde nästan att hon inte tog den till sig, bara för att den va mindre än dom andra, kall, blöt och hade navelsträng och allt kvar, så de va bara på me handskar och börja värma lille plutten me handduk, tills Greta till slut tog den till sig :)


Hela sex stycken små kattbebisar, fyra svartvita och två som är lite randiga! :)


Inte för att jag är lika mycket kattkärring som jossie ;) men jag kan faktiskt inte låta bli att längta ner till dom ;) tur att det vankas kaffe och högläsning där i morn ;)


och så va de ju det där med att inte falla för frestelsen att bestämma sig att ta hem en katt när dom är leveransklara! ;)näe, nu ska jag sova! ska lämna ludde på dagis tillsammans med ida i morn, sen vidare till affärn och handla lite o sen kaffet hos jossie o sådär!så godnatt då! :)

gaaaaaaaah!


JAG HADE KUNNAT DÖDA FÖR EN KOPP KAFFE NU..!


natt natt ..

blivit grundlurad av min egna unge, tvättat mattor, rensat 2 av 5 garderober, druckit kaffe med jossie, stressat med nanna till affärn och pratat strunt med mamma i telefon, mer intressant blir de inte idag.

för nu är de hög tid att sova, eller sova o sova.. jag kommer ju lägga mig och läsa minst en timme och vara lika sjukt trött i morgon bitti som jag var i morse. men jag kan inte låta bli boken, så jag får skylla mig själv!fått höra både de ena och det andra idag, och man slutar ju aldrig att förvånas.
hur tänker folk? eller tänker folk överhuvudtaget.

blir arg, spyfärdig & ledsen på samma gång, meeen så är det inte min huvudvärk, så kanske lika bra att släppa det!nu blir det som sagt sängen!


gonatt!


Btw ..vill bara tala om för mina nära vänner och familj, att jag inte med avsikt stöter någon ifrån mig. eller inte vill ha er omkring mig, men när ångesten blir allt för påtaglig så känns det bara allra bäst att vara ensam.

hoppas ni förstår mig!


tisdaaaag.

fy fasiken va de snurrat på i skallen idag! har haft ungefär en miljard saker att tänka på och hålla reda på!

men nu har jag ringt alla utom ett viktigt samtal som ska göras i morgon!
och nästan alla viktiga papper är inskickade!

ludde har vart på strålande humör, medans jag har varit mer off än vanligt! har hållt uppe humöret för hans skull, fastän jag egentligen bara velat ligga i sängen o tjuta!

hoppas på en något positivare dag i morn!

morgondagen består iaf än så länge av tvätt av alla mattor, skicka iväg de sista pappren, hämta paket på posten, packa ner allt i garderoberna i kartonger och allt annat vardagligt plock. men det får göras när luddisen är på dagis!
nae, men nu hoppar jag i säng, måste ju läsa lite ur boken jag lånade av jossie o så måste jag ju få min viktiga sömn ;) om jag ska orka upp i morn, jag är ju trots allt 25 snart!


Fy faaaaan!


?

idag känns det en smula bättre. hittills iaf! vad som helst kan ju hända under dagen, men jag hoppas att humöret vill hålla i sig. ludde är också på bra humör! sjunger, dansar o har sig!
naej, en kopp te kanske .. :)

.........

as my life flashes before my eyes
i'm wondering will i ever see another sunrise?
so many won't get the chance to say goodbye
but it's too late to think of the value of my life ..


kaos ..

kaos är bara förnamnet på det som pågår i huvet just nu! hjärnan går på högvarv och jag känner paniken krypa fram. jag skulle helst av allt bara vilja sova bort alla stressmoment, all ångest och all meningslöshet. men sova löser ju inget av problemen, snarare tvärtom. det bästa är att ta tag i sinnesstressen på en gång, istället för att låta det trassla ihop till en ännu mer olösbar knut.

 
jag känner mig ensammast i världen .. som vanligt! oavsett om jag är helt själv, eller om jag har folk omkring mig, det är nästan som att det blir mer påtagligt på något sätt .. att jag faktiskt är ensam! nu har jag ju visserligen min ludvig, men det går inte att jämföra med en vuxens sällskap.

 
jag blir knäpp! känns som att det inte alls är långt ifrån att jag självmant lägger in mig på psyk! för jag pallar fan inte mer snart, för varför ska jag kämpa för något som känns så jävla meningslöst ändå? 
snälla, skjut mig någon! 

<3

En pojke är sanningen med en sotfläck på näsan,
visheten med bubbelgum i håret
och framtidshoppet med en groda i fickan.

En pojke är en magisk varelse - man kan stänga ute honom
från sin slöjdverkstad men inte ur sitt hjärta.

Och när man kommer hem om kvällen
med bara spillrorna av sina drömmar och förhoppningar kvar,
då är det han som lagar dom igen med två magiska ord:

Hej, mamma!

tjofaderittan..

kväller igen, dagarna går så fasligt fort, fastän att man inte fyller dom med nåt viktigt!

det seriösaste vi gjort idag är ju iaf att ha hjälpt madde att flytta! gick kalas, o även luddisen va me på ett hörn och bärde, tänkte jag skriva, men jag mena bar! ;)

sen har vi lagat mat, busat, läst böcker, börjat på att baka och avslutat lika fort! ;) tänkte göra ett ordentligt ryck och baka lite i morgon, både chocolat chip cookies, sockerkakor och ev. munkar o bju mamma & pappa på kanske?


pappa va förresten här idag, på motorcykeln, såklart! så vi satt på balkongen en stund och bara pratade strunt, kom iaf överrens om att vi ska ta en dag och åka till tippen, med luddes halva barnsäng och min ihjälslagna tvbänk! hoppas att de blir nu i veckan!


tänkte vika tvätt innan jag går och lägger mig, men är jag inte för trött så ska jag försöka rensa gamla telefon på bilder o lägga in datoren! blir finfint de!hörs i morn!


mjahaaa!

jag har nog egentligen ingenting vettigt att skriva! men samtidigt så är det så roligt att kunna kolla vad ludde och jag gjort tidigare! 

på tal om ludde så blir han ju 4 år om lite drygt 7 veckor. är inte det helt sjukt eller? 
jag ligger nog ett år efter i tanken, känns mer rimligt att han skulle bli 3, men tiden går en aning fortare än vad man hinner med! o det värsta av allt är när man inser att det är ungefär 2 år kvar tills han börjar skolan, då blir jag fan tjutfärdig! min lilla lilla snutteplutt är ju inte alls liten längre! han är stora pojken, som klarar sig mer och mer på egen hand. 


lyckades skrämma slag ur luddefisen idag med! skulle dammsuga i vardagsrummet, iförd en blommig väldigt fladdrig klänning och på nåt sätt lyckades dammsugaren att suga tag i klänningen och luddisen blev helt förtvivlad, hoppade, skrek "låt bli min mamma" och grät tills han tillslut fick av dammsugarn.

jag fick vackert lämna vardagsrummet och gömma mig i sovrummet tills jag skrattat färgit och kunde hantera hans hysteri! kalla mig elak, men jag har såå svårt att hålla mig sansad i såna situationer.

efter en stund när jag visat honom att dammsugarn inte alls kommer att suga upp mamma så hjälpte han mig till slut med att stänga av och sätta på den! :)


lille lille plutten! vad jag är glad att han finns i mitt liv! skulle inte byta bort honom för allt i världen!nu ska jag plocka in disk och sortera tvätt.
ludde ska till dagis i morn igen och jag ska minsann tvätta som en sate!
har både min egen och idas tvätt att tvätta! :)
inte för att det gör mig något, är så glad om jag kan hjälpa henne tillbaks, för allt hon gör för oss!Ha en fortsatt skön kväll!


Sisådärja!

Då är ungen mätt i magen! Och mamman med givetvis! Lyckades fruktansvääääääärt med pannkakorna enligt Ludde. Tack & bock! Jag suger annars på att göra pannkisar!

Ska hoppa in i en supersnabb dusch, sen plocka fram lite rena kläder till lilleherrn o sen knalla bort till jobbet och lämna timrapport, som jag i vanlig ordning glömt bort!

virrhöna är bara förnamnet!


och precis nu damp posten ner innanför dörrn, men nummerlappen till det årliga vårruset! 3 året i rad för min del iaf, mamma och mina systrar ha minsann gått 4 år, men de va bara för att jag va på smällen 07!


nae, duschen kallar! hejsvejs!

Surt!

En del av det som gjort att jag tycker att det blivit så tråkigt att blogga är min webbläsare!
Den jag använder i vardagen är Google Chrome, men den vill inte riktigt min blogg sammarbeta med.

Skriver jag i Google Chrome, så blir det inga radbryt och inga mellanrum.
Så då måste jag klicka upp Explorer, som jag annars inte gillar.

O de blir så mycke krångligare, jag vill bara klicka in och börja skriva ju!

Hoppas blogglusten kommer tillbaka snart, för jag har såå mycket att berätta om ju! ;)


undra sa flundra!?

jag är rätt sugen på att flytta över bloggen till wordpress om jag ska fortsätta skriva.
vill ju då självklart flytta över alla inlägg härifrån, men det jag undrar är om det går att flytta över inlägg från ytterligare en blogg till den nya?

Någon som vet?


Idag va vi uppe med tuppen, Luddisen somna tidigt igår och då blir de minsann ingen sovmorgon. men jag ska absolut inte klaga, i helgen när vi va hemma hos mamma och pappa så fick jag sovmorgon alla dagar :) så jag har faktiskt fått sova :)

Sen har vi hängt med Ida idag, både här och i hennes nya lägenhet som ligger bakom huset vi bor i :)
Ska bli kul och se hur de blir när hon fått upp saker på väggar och byggt ihop möblerna :)


Hämtade också ut min mobil på posten, är än så länge bara nöjd! mitt nummer flyttades över från halebop till 2 i natt, så lite störningar var det först, men nu verkar allt funka som det ska! :)


nu ska jag göra ett sista försök att få ludde att sova, annars får jag lägga mig oxå! är ju dagis för lille herrn i morn!

Ha en bra kväll!


maj månad!

Får bli en bloggpaus!
Har inte ett jota vettigt att skriva om.
Allt som snurrar i huvet är min jäkla ålderspanik.
på återseende, när det gått över!