!?

Vad gör man när ingenting funkar?
När ingenting blir som man vill och man känner sig otillräcklig & misslyckad!
Jag dör en aning ..

28 Oktober 2010

Alltså, jag tycker det här med rubrikerna är så svårt, lättast är kanske att skriva inlägget först o sen skriva en rubrik som passar med det man skrivit!? Äsch, jag vet inte. Är inte direkt någon höjdare på att blogga, men ändå fullkomligt älskar jag att skriva. Skulle kunna skriva hur mycket som helst, om allt och inget. Att skriva av mig är liksom lite terapi för själen.


Dagen idag började as segt, hade ställt klockan på 07, men vaknade inte o reagerade inte på alarmet som ringde, o inte heller när det ringde, från vikariepoolen. Surt, jag kunde ha fått jobbat på förmiddan idag, men det sket sig ju! Men fick iaf en förfrågan om o jobba i morgon, från 07 till 13.30. Hoppas jag får jobba då iaf :) Plus att jag har heldag bokad på lördag, först mellan 7.30 till 11.00 sen går jag hem tre timmar o hoppar på igen 14-21.15. Skönt med många timmar, på helgen dessutom, lite surt bara att gå hem tre timmar i mellan, hade hellre gjort alla timmar på en gång o sen slutat för dagen, men sånt kan man ju inte styra över, jag är bara glad att jag får jobba! :)


Hoppas verkligen att det blir massor med jobb i november, det behöver jag! O hoppas på att det blir lätt att få tag på barnvakt ifall det blir mycket jobb, oftast det som sätter gränser för hur mycket jag kan jobba. Det är lite tråkigt, men å andra sidan är inte Ludde någon annans ansvar, så det är ju ingen annans bekymmer.


Ludde ligger på soffan o sover nu, han somnade 19.15 idag, helt utmattad, han har hållt igång hela dagen, med bus, tjafs, lek o sång! Han snappar upp mer och mer sånger på dagis o från tvn, så häromdagen kom han och sjöng på "pippi långstrump sången" och "en elefant balanserade". Det är verkligen hur härligt som helst att höra honom sjunga, både när man gör annat och hör honom i bakgrunden, när han tror att man inte hör och när han kommer o ber en släppa det man gör för att sätta sig o lyssna på det han vill sjunga!


Nåt han oxå har börjat med är att flera, flera gånger per dag komma o gosa helt frivilligt o säger "jag älskar dig" och efter varje gång får jag en stooor, kladdig puss! :P Min lilla trollunge! Är så glad över att han är ett gosigt barn, en del barn växer ju knappt upp med varken ömhet, pussar eller kramar, men jag har växt upp i en familj där vi även om vi bråkat ganska mycket genom åren alltid har varit kramiga, o så vill jag att Ludde ska växa upp med :)


Nä, nu ska jag göra i ordning för i morn, ifall det blir jobb. O plocka fram grejer till Ludde, för han ska iaf till dagis mellan halv nio och halv två! :)


Ha det så bra!

Tävlar hos Familjenkidz! :)


Spännande!

Idag var jag iväg till stan med min kusin som är gravid i vecka 37 o hennes man. När vi gick omkring där så hade hon massor med sammandragningar, samtidigt fick jag förfrågan om att jobba ikväll och i morgon kväll, tackade Ja, Men fick inte passen. Så vi skojade om att hon skulle föda i natt, att det var därför jag inte fick dom. O mycket riktigt så fick jag väcka Ludde, åka den långa vägen till Byle o nu sitter jag här o är barnvakt, för Evis är på förlossningen! :) Jag hoppas, hoppas o åter igen hoppas att det går bra, o snabbt! Jag är verkligen helspänd ;) så snart får man kanske sniffa bebis. :D Nu ska jag fylla på kaffet o vänta in uppdatering om hur det går! :)

Tävling hos Bambi!




Var med och tävla HÄR du också!


(66) Rastlös.

Jag vill så gärna jobba! Det är jättekul att vara hemma med Ludde och umgås o så där, men det börjar bli långtråkigt! I augusti var det MASSOR med jobb, i september ganska mycket, men nu är det helt dött på förfrågningar! Funderar starkt på att skriva in mig på jobbgarantin så jag får komma hemifrån lite grann.


Börjar ledsna på att inte kunna diskutera viktiga saker utan att samtalsämnet byts o vi börjar prata om det nya legot eller Luddes favorit bakugan!


Jag behöver vuxen sällskap!!!

Buhu!

Nu måååste jag ringa tandläkarn!
Innan hela tanden trillar dän! =/

Ont.

Gjorde lunch åt mig o ludde förut, skulle så med facit i hand inte ha ätit bacon. min mage fick nåt ryck av uppror och jag fick sååå jäkla ont! kunde inte röra mig en milimeter utan att det gjorde ont. undra om min mage är känslig för fett, no shit!
Ska försöka ta mig ut på en promenad med syster om en stund, ska se om magen lugnar ner sig ytterligare, annars går det inte! Haha
Ludde hålls för fullt med att riva hela sitt rum, igen. Borde ju inte ens reagera längre, då det förekommer mins 5-6 gånger om dan.


Hepp, återkommer ikväll!

Självklart! (67)

Besök på gamla dagis avdelningen i morse för Luddes del, vi såg fram emot det båda två! Men det sket sig, självklart bara för att det är nåt roligt som händer.

Strax efter 02.30 i natt somnade Ludde. Han bara låg och pratade och pratade och pratade. Jag fattar inte. Hur fanken orkar han vara vaken så länge? O sen somna han bara huxflux, många timmar försent!

Så jag var vaken före Ludde i morse, som var väääldigt morgontrött och tjurig! Undra hur den här dan ska bli?

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen tar vi promenad o ser om vi piggnar till lite. Ha en bra dag!

Godnatt min skatt!

Nu ligger lilleman och sover, blev sent eftersom han somnade av sig själv i soffan framför tvn förut. O sen vaknade till förut och var AS pigg! :S
Dagen har rullat på som bara den, har lagat god mat med Luddisen, som fick välja mat idag, och nu för tiden när han får välja så blir det bara köttgryta, det är bara tillbehören som varierar ;) men jag har ingenting emot det på hösten :) har dragit fram spisen och gjort rent där bakom, har inte gjort det på jätte jätte länge, och det var minsann inte fräscht, men nu är det kliniskt rent där bakom :)
har hängt med Ida o druckit kaffe o babblat. Sen blev det kaffe med Kalleball också, o framåt kvällen blev det promenix med Kalle för att möta Nanna och gå till affärn!
Sen har vi myst lite och busat MASSOR!
Nä nu ska jag lägga mig, ska upp med Ludde till dagis i morgon. Han ska till gamla avdelningen och hälsa på :)


Jag och lillasyster Johanna i somras <3

Luddeskrutt.

Hos mormor och morfar i somras, skelningen har blivit något bättre. Positivt! :)
Efter dagis, full av bus! <3
Mongo pussas med mamma ;)
Fredagsmys som sluta med bula i skallen.
Dumma bord!
K Ä R L E K

68.

Jag får spader, damp, utbrott, ryck! Ja snart får jag fan allt på en gång! Ååååååååååååååååh!

Längtar (69)

Ikväll har jag haft en riktig julig känsla i kroppen, nästans så man tror att man ska se snö när man tittar ut.
Men nää, vi är bara i oktober o de är långt kvar till jul.

Tävlar hos I am.



Ett litet paket från butiken som innehåller:
Cuccios body butter lyte- honung och soyamjölk.
Läppstift från gloMinerals.
China glaze- Shocking pink
BiOliv (nytt märke på I am)- handkräm med olivolja.
Litet badpaket med creamer och badkulor
Doftljus med Strawberry Daiquiri doft.
Allt till ett värde av drygt 600:-


Tävla HÄR du också! :)

Tönt.

Happ, hela dan har typ gått. Idag har jag känt mig mycket mer i form än jag gjort dom senaste dagarna. Har till och med orkat tvätta ALL tvätt, och med all menar jag typ 5 ikea säckar. Jag har bara skjutit upp det hur länge som helst, men nu är det gjort och jag har bara vika in allt kvar att göra, jippe .. not!


Idag när jag hämtade Ludde på dagis så var han på bra humör, tog inte så lång tid att klä på och han gick typ hela vägen hem, duktig kille! Det var dock inte lika kul att bli kallad tönt av honom hela vägen hem, från det att vi lämnade dagis till att vi kom fram till porten hemma, måste vara nåt han hört på dagis, för han har inte sagt så innan, så fick sätta mig ner på huk o förklara för honom att mamma faktiskt blir ledsen när han kallar mig det, och han funderade en liten stund o sa sen att han ville ha en glad mamma, sen sa han det inte igen, för idag åtminstone!

Nu är ju kanske inte ordet tönt nåt att reagera över egentligen, men låter jag honom hållas så lär det ju bli grövre ord efter hand. o det vill jag inte!

Nu ligger han och sover, redan! Men han somnar nästan jämt tidigt dom dagarna som han varit på dagis, vilket är skönt för då får jag några kvällar för mig själv, då jag inte gör ett skit, men det är kanske det som är själva grejen! ;) Nu ligger han i min säng, men ska strax bära in honom i sitt rum. För idag har vi återigen pratat om att han ska sova i sin egen säng, o han fick hjälpa till o bädda rent o sådär o ville provligga o så sa han själv att han skulle sova där i natt. Så ska lägga honom där, kommer han in till mig i natt så gör han, inte mycket att göra åt, men jag ska försöka o försöka. Inte för min skull, utan för hans. För att han sover så jäkla illa när vi sover bredvid mig, han vaknar flera gånger per natt, dom få gånger han sovit i sin egen säng så har han sovit rakt igenom hela natten, o han behöver sömn min lilla fis.


Nu kallar tvätten, dags att vika! O hoppa in i en varm dusch!

Ha en trevlig fredag kväll! Puss.




Jag älskar dig, tokunge!

Alltså? (70)

Kan nån förklara för mig vad det är för idiotstörande ljud man hör hela dagarna, då menar jag verkligen hela dagarna. Nåt som dunkar mot golvet typ. Det måste höras rakt igenom huset, för tanten som bor 2 våningar rakt under mig hör oxå det störande ljudet! Blir tokig!

Ah, iallafall! Ludde är på dagis nu, vi kom lite försent som vanligt, men det beror väl på som vanligt att både Ludde och jag har extremt svårt att gå upp på morgonen, under hösten. (Annars med, men inte lika mycket!)
På dagis hade han fått inbjudningskort om att komma och hälsa på ett par timmar på gamla avdelningen! Han kommer bli överlycklig! Hans absoluta favorit fröken jobbar ju där! Hon är min favorit med faktiskt! Lugn, helt suverän med barnen, men är hård om det behövs. Såna fröknar skulle dom ha på alla avdelningar, på den avdelningen Ludde går på nu känns det som om fröknarna skulle behöva byta jobb, dom känns mest bara besvärade över sitt yrke! Nä, såna som gamla fröken skulle det finnas överallt!


Här hemma är det knäpptyst, förutom det svaga ljudet av datorns fläkt och det eviga dunkandet uppifrån!
Får nog ta och överrösta med lite, eller mycket hög musik :)
O sortera resten av tvätten!

Ha en bra dag!
Puss!

KALLT!

Jag har aldrig varit den som fryser i första taget!
Men nu gör jag det, jag fryser ihjäl! Vår lägenhet är så satans kall att jag skulle inte bli snopen om det börjar vandra pingviner hemma!
Kallt, kallt, kallt!
Får bli ett varmt bad med Luddisen!
Ehm, varför blir det inga mellanrum mellan raderna fortfarande?

71.

Idag är en sån där dag då jag bara vill spy, på allt och alla! En dag då jag med andra ord bör hålla mig inne med avstängd mobil!
Men det finns ju att sysselsätta sig med hemma, så jag lär inte få det tråkigt för det!
Nu omedelbums, ska jag börja med lunch åt Ludvig, som gapar o skriker att han fastist är såååååååååååå hääääääääääär hungrig!
Byebye!

72.















If I ever leave this world alive ..

73. (2)

Varför får man inga mellanrum mellan texterna?
Störigt!

73.

Sjuk igen! No shit! Som ett brev på posten!
Det är ju för tusan inte ens en månad sen jag var sjuk sist, men då var jag snorig och hostig. Nu är jag as svullen i halsen, så pass att gomspenen sitter ihop med halsmandlarna.
I morse var det som värst, dels mådde jag bara rent ut piss när jag vaknade, för att jag hade feber i natt, men jag var så svullen i halsen, så när jag skulle prata med Ludde så nuddade tungan vid gomspenen och jag höll på att kräkas, gång på gång. Som tur var la det sig lite!
Så idag har vi inte gjort mycket alls, gosat och läst böcker, handlat lite med mamma och pappa, och ätit soppa!
Småtjaffsat, skrattat och gosat lite till.
Framåt kvällen så blev Ludde full med bus, som vanligt. Tyvärr lite mycket bus, så när han skulle hoppa upp i soffan så missade han och slog i huvet, precis bredvid ögat så han lär ju ha en blåklocka i morn stackarn!
Men blåmärken och skrapsår hör väl till när man är liten, allt kan man ju inte skydda dom ifrån heller, hur gärna man än skulle vilja!
Nu ska jag göra mig en kopp te o kolla klart på Bartenderskolan!
Sen blir det sängen, Ludde ska ju till dagis i morgon! :)
Godnatt!

Ont i halsen, igen.

Blir jag sjuk igen, då blir jag fan förbannad! :)
Det är bara en månad sen jag var sjuk sist, vill inte igen!
Nu ska jag hoppa in i duschen, väcka skrutt o sen gå till dagis o jobb!
Ha en bra dag!

101010

Dagen knallade på, mamma och pappa kom och hämtade Amanda, stannade på kaffe. Mysigt!
Sen har vi lagat mat, badat, tjaffsat, busat och gosat.
Senare kom Ida upp på kaffe en snabbis, Ludde var i full bus hela tiden, men när Ida skulle ropa hejdå så sov han! Blev tidigt för herrn ikväll, inte mig emot för då orkar han upp mycket lättare i morgon.
Ser inte fram emot att jobba i morgon, men det nog bara för att det är måndag, jag gillar inte måndagar, skulle gärna skippa dom om det gick! Men jobbet i sig är ju kul, så det blir nog bra under dagen!
Ska plocka fram kläder och fixa tills i morgon bitti, sen sätta mig och brodera en stund!
du & jag, ludvig.
du & jag ..

10 Oktober!

Igår fick jag sovmorgon, till nio! Underbart!
Men i morse gick Amanda upp med Ludde o jag sov ända till 11 :O Hjälp, hela dan är ju borta typ. Men jag är utsövd! Så skönt! :) Tack Amanda!
Ludde drar omkring som ett yrväder här hemma, dansar, hoppar, leker sjunger. Fattar inte hur barn kan ha så himla mycket energi, på morgonen dessutom. haha.
Idag har vi inget planerat än! Ska kolla med Ida om vi inte kan åka ut till mamma och pappa en sväng. Länge sen vi va där nu! Skulle behöva tvätta mina jobbkläder med, kanske kan göra det isf ute hos mamma o dom.
För i morgon är det jobb igen, äntligen! Blir inte alls lika mycket jobb som förut, o de suger! Jag vill ju jobba massor!
Men iaf i morgon fick jag bokat på "vanliga" avdelningen, mellan 8.30 till 12.30 först. Inte så många timmar, men bättre än inget, men så fick jag för frågan i fredags om att jobba på en annan avdelning mellan 13 till 20 samma dag, så blir att jobba en hel dag! :) Ska nog gå bra, Ludde ska va på dagis till 15 tiden typ sen hämtar Ida honom och är barnvakt :)
Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, sen jag klippte upp håret så får jag en morgon frilla, som inte är så snygg! :P
Ha en bra söndag!

Gäsp!

Fy fasen vad trött jag är!
Ludde vaknade klockan halv fem i morse och tyckte att vi skulle gå upp :O Det ville inte mamma, men efter en 1½ timme, med diskuterande och en kiss olycka så somnade han till slut om, o då sov vi båda fram till 10 nästan. Så skönt!
Gick upp och plockade med allt som aldrig tar slut. Kalle kom upp en sväng och mumsade bullar. Sen busade vi resten av dan, sen kom Amanda. Hon hade fått ett sånt sug efter att träffa Ludde så hon undrade om hon fick sova här för att umgås lite med honom, blev rätt snopen. För hon är inte den i första taget som ringer och frågar om hon får sova över :)
Har oxå varit till farbror Anders och firat honom idag, han har ju flyttat till ny lägenhet och fy tusan vad jag gillade den, den hade världens mysigaste kök :) Hade det inte varit för att det blev så billigt här så skulle jag kunna tänka mig en lägenhet där :)
Nu ska jag tvätta av sminket och gå o lägga mig, Ludde o Amanda ligger redan i sängen och läser Karius och Baktus! Efter mycket om och men så fick jag Ludde att lägga sig, han var helt speedad, måste ha varit all fika hos Anders ;P
Hoppas ni haft en bra lördag, för min har varit helt OK :)
Godnatt!

Starkt jobbat!

Jag bakade klart hela satsen med deg, lite drygt 50 bullar blev det på en sats, och jag fick inte ens ett enda litet sammanbrott. I morgon ska jag baka en omgång till, hoppas det går lika smidigt!


När bullarna var klara kom Ida förbi (såklart) ;) Ludde blev helt överlycklig över att hon kom och ville inte släppa henne för en sekund! När hon kommer hit så är hon helt i hans ägo. Jag fick till och med order om att skaffa en egen pojke! :)


Blev en sväng förbi affärn där vi köpte lite onyttigheter och gick hem o la Ludde som somnade i vagnen, o så kollade vi på Idol.

Ida gick för en liten stund sen och jag ska se till o paketera bullarna o stoppa i frysen!
Sen tänker jag sova, är lite men inte så farligt trött, men Ludde sover ju redan och jag gillar inte att sitta själv, så kan lika gärna passa på att få mig massor med sömn!




Ha en trevlig lördagkväll!

Det går ju som jag trodde!

Halva första bullsatsen är utakad, mjöl i hela köket och en sur unge! Så ser det ut just nu! Får se om bullarna blir ätliga och om jag har nåt hår kvar när jag är färdig!
Nu ska jag baka ut den andra halvan av degen och fixa en sats deg till!
Wish me luck!

Bus!

När man ska ta kort på Ludde så är det ungefär 1/10 gånger som det får honom att vilja se "vanlig" ut på kort!
Härom dagen frågade jag om jag fick ta några kort på honom, och det fick jag så gärna, bara han fick göra så här:
Tokunge! :)

Vinn presentkort hos Alicesmamma.


Jag tävlar om ett presentkort värt 300 kr i Alicesmammas blogg.
Tävlingen sponsras av "Okidoki Barnkläder & Damkläder".
Tävla HÄR du med!

Finner inte ord!

Genom en annan blogg hittade jag den här länken:

http://c23.nu/2010/10/06/22-manaders-pojke-tejpades-fast-pa-vagg/comment-page-1/#comment-330



Det är så vedervärdigt som det kan bli. Att sånt här händer är ju bara sjukt!

Stackars, stackars barn!

Bullfest!

Idag ska jag minsann ge mig på att baka bullar! Måste bara ge mig ut och köpa jäst, men det lockar verkligen inte i ösregnet! Kanske kan muta mamma till o köra mig sen om de fortfarande ösregnar. ;)
Har vikt tvätt från igår, diskat och plockat i ordning. Det tar ju aldrig slut. O Ludde är så snäll, att när jag plockat i ordning i ett rum, o börjar i ett annat då släpar han ut miljontals leksaker i det första rummet, så mamma får änn mer att plocka ;)
För övrigt så gillar Ludvig inte min nya frisyr, när jag kom till dagis igår, kläckte han direkt "Men mamma, vad har du gjort!?!?! Det ska vara så hääär" och visade att håret skulle vara låååångt! Sen framåt kvällen sa han faktiskt att håret såg fint ut, men direkt när han vaknade i morse sa han att "håret fastist inte va bra!!!"
Hahaha, det är så underbart med barn!

Spontant frisörbesök ..


resulterade i detta:




.. jag är så jäkla nöjd!!! :)

Larvpotta!

Ja det är precis vad jag är! Jag har precis varit och lämnat Ludde på dagis. Och varje gång jag går därifrån så känns det inte bra, fastän jag vet att han har det bra där, så maler tankarna genom huvet, att han inte skulle ha det bra.

I morgon ska dom på skogsutflykt. Ludde tyckte att det skulle bli jättekul, med egen matsäck o sådär. Men jag kan inte låta bli att tänka att nåt ska hända, att fröknarna inte ha ska tillräckligt stor koll på Ludde, som vanligtvis också är väldigt klantig, eller klumpig eller vad man ska kalla det.

Förra skogsturen med dagis som Ludde var med på gick ju sådär, han hade ramlat massor, och tillsist skadat sig ganska ordentligt på en stor pinne i skogen, ett stort ärr på kinden, nån ynka millimeter från örat. För att fröknarna inte kollat ordentligt, därför känns det som om att det värsta kommer hända i morgon, på utflykten, eftersom dom ska fixa en lägereld!!! Jag känner ren panik och kommer be dom hålla ett par extra ögon på honom.


Fast samtidigt måste Ludde få vara barn, jag kan inte skydda honom i all evighet mot allt! Fastän jag bra gärna skulle vilja. Men han måste få utvecklas, växa och få lära sig av misstag.


Jag är en riktig fjant när det kommer till mitt eget barn, andras barn också givetvis, jag vill inte att nåt barn ska fara illa, eller inte ha det bra! Men mitt eget kött och blod, min Ludde ligger ju mig varmast om hjärtat, därför är jag nog lite extra känslig när just han ramlar och får stora ärr på kinderna!




<3

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe, sortera tvätt och ringa Pressbyrån! Väntar paket som har skickats i fel namn, så jag vet inte ens om jag kan hämta ut det, eller om det kommer skickas tillbaka då!?
Ha en bra dag!

Kväller!

Tisdag kväll!

Idag börjar äntligen Desperate House Wives! Som jag har längtat!
Väntar på att Ludde ska slå ihop sina blå, vilket han snart gör, så jag kan gosa ner mig i soffan, med en kopp te, några tända ljus och börja brodera lite på jultavlorna jag köpte häromdagen! :)

Börjar med julhjärtat, sen har jag en tomte och adventsljus att brodera! :) Finns ju inget roligare att göra på höstkvällarna ;)








Fortfarande mer än nöjd med "nya" datorn! 1000 gånger snabbare än den stationära jag hade. O hade jag haft kvar den hade det bara varit en tidsfråga innan jag fått rycket och kastat den från balkongen, så det kunde inte komma mer lägligt med en annan dator! Lite skillnad dock att sitta vid en bärbar när man är van vid vanligt tangentbord och skärm, men det är nog bara en vanesak!


I morgon ska Ludde till dagis, eller förskolan som han säger själv ;) mellan 8.30 till 13.30. Jag vet inte riktigt vad jag ska styra med under tiden, alla måsten är ju fixade redan (för en gångs skull ligger jag steget före). Ska tvätta ett par maskiner bara, sen kanske man skulle slå på stort och baka bullar, eller matbröd!
Är ju så sugen på att baka ett bröd som vi hade som hemkunskapsuppgift på lågstadiet, men jag får inte tag på receptet nånstans, ska kolla med mamma om inte hon råkar ha ett recept på det uppskrivet! :)




Nä, nu mitt i allt skrivande så somnade Ludde på soffan, så ska bära in honom och slänga mig själv i en dusch, sen på me pyjamasbrallorna o på med te vattnet!




Ha en trevlig tisdagkväll! :)










.. glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya

Tack Kalle!

Min kära lillebror sålde sin ena dator till mig, så nu har jag en som fungerar ordentligt och som inte segar ihop vid minsta lilla! Nu kanske man kan se till o fixa in lite mer bilder och sånt på bloggen!
Fan va nöjd jag är!! :)

2 Oktober.

Total seg dag!

Vi vaknade strax innan 09, hade dock kunnat sova i ett par timmar till. Jag är så fruktansvärt trött. Men Ludde ville upp och röja på en gång, så det var bara att stiga upp.

Vi har bara segat hela dagen.
Städat badrummet och hallarna, blir mer att göra i morgon i dom andra rummen.
Haft Ida på snabbis kaffe.
O sen bara slöat ännu mer.




Mja, jag vet inte vad jag ska skriva om, som vanligt!
Förstår inte ens varför jag uppdaterar?



Aja, nu ska vi sova! Godnatt!

Utgår ..

Från min gamla design, på gamla bloggen. Så får vi se vart det leder. Tyvärr är min jäkla dator tok seg så att göra en header känns ju omöjligt för tillfället!

Äsch, först o främst ska jag väl va glad över att bloggen inte alls hade försvunnit som jag trodde i morse. Tydligen var det många fler som hade problem med blogg.se just då!

Nu ska jag återgå till städningen och dammsuga hallarna :)

Test!

Test.

Tävling hos Alicesmamma. :)




Jag tävlar om en fleecejacka i Alicesmammas blogg.
Tävlingen sponsras av Baboonbarn.
Tävla HÄR du med!