Recept..
Lämna en kommentar isf =)
Kör creme fraiche med majonäs och peppar&salt som grund.
Mixa sen rökt skinka, rödlök och ha i ett lager och blanda med hälften av creme fraiche-smeten.
Ha ägg, räkor och dill i nästa med resten av smeten.
3 elr 4 lager blir snyggast men varva samma blandning.
Skär bort kanter på vanlig franska och pussla(det syns ändå inte sen)
Överst kan du ha vispad grädde blandad med majonäs, runt om bostongurka eller salladsblad.
Dekorera med tex tomater, gurka, räkor, skinka, citron, apelsin. Persilekvistar i majonäsklickar är snyggt.
Har inga exakta mått eftersom att jag smakar av och kör efter känsla men till en tårta stor som en plåt ungefär brukar det gå åt två stora burkar creme fraiche, 3-4 franskor(stora), majonäs vet jag inte, en burk kanske..
Den bör göras dagen innan och "gotta till sig" över natten. Dekorationen ska dock göras samma dag.
Den är alltid succé och smakar gott :)
Jag själv AVSKYR kaviar, tonfisk osv.. Därför är den här tårtan bra för den innehåller inget äckel :)