<3



'Cause when I look at my life, how the pieces fall into place, it just wouldn't rhyme without you..


Lördag, ute på landet :)

Eftermiddag ute i Gultebo. Skönt värre.
Vi kom hit igår med mamma efter att hon slutat jobbet, men först åkte vi och handlade lite grejer till den planerade grillningen :)

I morse vaknade jag till av att jag hörde att Mathilda gick upp med Ludde så jag fick sova en stund till, ända till klockan 10 :D Såå skönt, sen vaknade jag av mig själv och gick upp. Ludde var påklädd och klar och var ute och sprang för fulla muggar, spelade boll, plockade blommor och hoppade studsmatta :)

Det är verkligen så kul att se hur han trivs när han är här ute. Han kan röra sig precis som han vill, springa ute på gården utan att jag behöver oroa ihjäl om bilar. Landet är liksom lika med frihet på något sätt, synd bara att man inte har körkort, annars skulle jag LÄTT bosätta mig på landet.
Ha min egen trädgård att sköta om, Ludde kan just som jag skrev ovan, vara ute på ett helt annat sätt.

Men man ska inte sluta hoppas, jag ska ta mitt körkort, och jag SKA flytta till landet :)



Happ, grillade för nån timme sen, både flintastek och fläskfilé & till de blev de sallad, potatissallad, potatisgratäng & massa mer. Dynggott. Skulle kunna äta grillat jämt. Blev även lite fika me tårta efter, gottit :)


O nu sitter jag här & lägger upp lite av Luddes urväxta kläder på tradera. Finns ju ingen anledning till att de ska ligga bara, o så kan jag lika gärna köpa nya kläder för pengarna som kommer in :)


Ska fortsätta med mitt, sen ska jag lägga ut lite bilder här :)



Jag förstår inte!

Nä, jag fattar fan inte varför jag aldrig inser!
Är nog fan dags för det nu!


Mormor & morfar.

Det enda ludvig går o tjatar om för tillfället :) För idag ska vi åka hem till mamma o pappa när mamma slutat jobbet. Vi är inte där så ofta längre så de ska bli kul. :) Jag längtar som ett litet barn, dels för att vi ska vara på landet hela helgen, dels för att vi ska grilla ;) och dels för att det är just hem till mamma o pappa ;) Det spelar nog ingen roll hur gammal jag är o blir, jag kommer nog alltid längta hem till mamma o pappa, vilket lustigt nog kommit på senare år. Skit samma, kul ska de bli iaf. Ska diska nu o sen packa i ordning våra grejer! Bye!

Luddes nya favorit! En nalle gjord av någo...

dsc01454 (MMS)

Luddes nya favorit! En nalle gjord av någon slags plast, med en liten lampa i som skiftar färg. Varje kväll ska jag tända den en liten stund o så sitter vi o tittar. Sen ska han stänga av. :) Det bästa är att den bara kostade 19 kr på Netto, haha! ;)


22 April.

Torsdag kväll, jag är lite småseg. Inte trött, men känner inte för att göra nåt speciellt. Har precis badat med Ludde, som ville bada mer när jag gick upp, vilket slutade med mer vatten på golvet än i badkaret. ;) Idag har Ludde varit på dagis en sväng, och ville absolut inte gå hem. Till slut fick jag med honom hem, det är ju en historia för sig. Gillar inte att tvätta när Ludde är hemma, det tar verkligen hundra år varje gång man ska ner dit o upp igen. Men de är ju bara o bita ihop och le :) När vi hämtade sista tvätten förut så mötte vi Sandra, Theo o lilla Dante. Ludde kikade lite grann på Dante, men verkade inte superintresserad. Men nu sitter han och matar sin docka, som lustigt nog heter Dante nu. Haha. I morgon ska jag städa i ordning under dagen, för sen när mamma slutat jobbet så kommer hon och hämtar oss. Vi ska va hos dom hela helgen :) Tror Ludde kommer vara överlycklig. Mormor o morfar är ju typ de ändå som kretsar i hans lilla huvud nu, o så Ida såklart :) Nä, nu ska jag fota lite kläder o slänga ut på tradera :) Skriver mer sen, ska försöka lägga ut lite bilder me :)

Alltså, seriöst?!

Vi följde med Ida ut till farmor o farfar förut på eftermiddagen. När vi klev ur bilen där så gick Ludde fram till farfars bil o läste på regskylten. Vilket han har dille på just nu. (Knallar gärna flera varv runt där vi bor o läser på alla bilar) Iaf, när han var klar med farfars bil så gick han fram till farmors lilla blåa bil och började läsa.. Efter att ha lyssnat en miljon gånger tidigare idag så stod jag och tittade på annat medans han skulle läsa klart. O så hör jag.. "L, som i Ludde. L, som i Ludde. A, som i Amanda.. :O Jag tappade fan hakan. Var ska det sluta med mitt lilla ljushuvud? Han är ju så sjukt duktig på det här med bokstäver och siffror. O vill ju bara lära sig mer och mer.. Vill gärna att man skriver bokstäverna så han får läsa. Och idag ville han även att Ida skulle rita bl.a en boll, en stjärna och ett hjärta och skriva under vad det var.. Och han bokstaverade! :) Ni får tycka att jag är löjlig som tjatar om de här, eller tycka att det inte är speciellt märkvärdigt. Men jag blir så EXTREMT stolt när jag ser hur duktig mitt lilla hjärta är. :) Nä nu ska jag sova. Natti.

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ..

Javisst, alfabetet rabblas på utav bara tusan. Ludde går nu stolt runt och läser upp HELA alfabetet! :) :O Plus att han fått fnatt på att sjunga bokstavs-sången. Tålamod o tåliga öron krävs av den som vill hänga me Ludde nu.. Men duktig är han min underbara lilla kille! :)

Hur ofta?

Hur ofta är det normal att små barn (2år & 9månader) är förkylda? Ludde var totalt genomförkyld för några, kanske 3 veckor sen. Med feber o hela baletten. Nu idag har näsan börjat rinna på honom helt hejdlöst och han har börjat hosta igen. Är det normalt? :S

Flummigt värre!

Ludde är hur crazy som helst för tillfället. Skuttar runt, sjunger, dansar, skrattar och verkar ha allmänt roligt åt sig själv. Sätter sig ner några minuter sen är han i full gång igen. Får jag gissa så kommer han slockna innan 19 ikväll så som han håller på ;) Ida har precis varit här några timmar. Ludde ringde till henne förut och frågade om han skulle göra kaffe åt henne. O de ville hon ju, så blev några koppar o prat. :) För några dagar sen när jag var uppe på Viberga och handlade så såg jag att dom reade ut gardiner i olika former och färger. Brukar inte tycka att dom har speciellt snygga gardiner. Men så hittade jag en snygg gardinkappa i beige o lite brunt. :) Brukar inte heller gilla gardinkappor utan har bara kört med hanklängder i köket, men gardinen kostade bara 24.50 ;) Så jag chansade. O blev nöjd. Blev mycke ljusare i köket o så blev de snyggt till den bruna tapeten :) Lägger in en bild om en stund. Kul med saker som blir snyggt men som ändå inte kostar en förmögenhet ;) Haha. Nä, nu luktar de bajs. Bäst jag byter på muppen! :)

Glad Påsk!

Är hemma hos mamma & pappa nu. Amanda har sovit hemma hos mig och Ludde i två nätter. Och idag skulle mamma & pappa hämta henne & lämna påskägg till Ludde, så då följde vi med hem hit och käkade lite påskmat & fikade! Skönt att komma hemifrån lite grann. :)

Annars har det väl inte hänt mycke. Har passat på o va ute en del nu när solen börjat titta fram. Såååå underbart ute nu ju :)


Nä, om jag skulle ta lite kaffe till. Skulle bara göra en liten uppdatering :)