Jobba, jobba, jobbaaaaa!

Tralalala..

I morn ska jag gå intro på en annan avdelning på Storängsgården, på Björken! Dom behöver tydligen mer personal, så jag sätts in som extra resurs. Inte mig emot! Kul att få jobba mera och framför allt så jäkla skönt att slippa soc, jag blir självförsörjande! Vackraste orden jag hört på länge ;)


Går intro i morgon 07.00-13.30 sen hoppar jag på igen 17.00-21.00 intro det med.
Torsdag jobbar jag 08.00-11.00 sen börjar jag 17-21 igen.
Så ser det ut fram till på söndag! Så jäkla härligt! Om jag fattade rätt blir det ännu mer jobb veckan där på! O allt jobb jag kan ta, tackar jag ju självklart ja till! Lite hänger det på om jag får barnvakt till Ludde sista timmarna på mitt pass, då dagis stänger 18.00 Men i morn är det fixat så Micha o Danne hämtar Ludde på dagis!

Resten av veckan så blir det varvat med att Ludde sover hos mormor och morfar och med att amanda sitter här och barnvaktar! Så himla tacksam för allt hjälp så ni anar inte! Det är GULD värt!


Ikväll har vi varit o firat Micha som fyllde 26 i lördags, käka lite tårta och drack kaffe i mängder! Gutt.
Ludde har precis slagit ihop här som ett korthus, ska ta på honom en nattblöja och stoppa honom i säng! Jag själv ska diska och fixa för i morn, så man har det mesta färdigt på morgonen! Upp tidigt som gäller! Huuua!


Aja, allt för mig!


Bye!

Du har inte en aning ..

Veckan som varit har gått asfort verkligen!

Måndagen innehöll jobb! Helt underbart! Så jäkla kul! :)
Tisdagen var jag iväg med Ludde till Ögon. i stan. Positiva besked! O återbesök i September!
Onsdagen spenderas i Rejmyre hos kusin, nattade över där!
Torsdagen kom vi hem från Rejmyre, blev jobb på eftermiddagen och firade syster på kvällen.
Fredagen blev det också jobb! :)
Helgen spenderades med min gullgroda! Lite mycket duster för min smak kanske, håller ju hellre sams. Men svårare sagt än gjort ibland..

Har inte mått så bra som jag gjorde i veckan som var på länge! Var helt underbart att få känna att man gjort nåt riktigt bra! Och längtar som fasiken till nästa gång dom ringer in mig för jobb! Hoppas det blir snart!


Idag var vi ner till Micha en stund på förmiddagen, hon hjälpte mig lite med hur jag ska fylla i min timrapport så allt blir rätt! Drack kaffe och pratade allmänt strunt! Kom hem och tjaffsade med Ludde tills jag typ fick hjärnstillestånd eller nåt liknande.


Sen på eftermiddagen blev Ludde, jag och Ida bjudna på mat hos Kalle! Var verkligen kalasgott! O så var det otroligt skönt att slippa behöva laga mat själv! :)


På tal om Kalle så ska jag nog se om han vill ha lite kaffe, om inte hans flickvän är där ;) Gullesnuttigt värre! :) Har träffat henne en supersnabbis, men hon verkar verkligen jätterar! Kul för lillebror!




Aja, allt för mig just nu! Hoppar väl in med ett inlägg snart igen!

ByeBye!

Ole dole doff..

Jao, igår skulle jag ju ha städat! Det är hög tid fört, men så kom ju bakfyllan helt oväntat, och jag blev trött och svag! Tvättade en maskin tvätt, sen blev det inget mer!

Så idag måste jag görat! Men jag vet bara inte var jag ska börja. Det är inte mycket att göra egentligen, men allt har ju en förmåga att hamna på platser där det inte ska va, inte minst Luddes leksaker. Sen lite dammsuga och skura upp på det. Det tar ju inga tider alls, så varför sitter jag och suckar av bara tanken på det..?

Hade jag haft lite kaffe och en cigg att starta dagen med hade nog inte allt känts så jävligt! Men sista kaffet tog slut igår och jag har ju nu .. tadamtadam.. SLUTAT RÖKA. Möjligen att jag kommer gå över till snus ett tag, tog en snus av KalleBalle igår, och det kändes ju riktigt bra!

Får se hur det går, tänker inte röka mer iaf!


Ja just, 8 dagar blöjfri på dagen för lille herr Ludvig nu! Han är superduktig! Bara blöja på natten, som han ibland inte ens har kissat i under natten! :) Hoppas verkligen att det håller i sig! Skulle ju vara kanon! :)




Nä, nu ska jag gå o göra mig en kopp te som jag kom på att jag hade!

Adios!

Prima ballerina.

Drack vin igår, massor med vin! Gott var det och framför allt, astrevligt var det! Kalle var så snäll och tog Ludde under ett par timmar så jag fick vara själv! :) TACK! :)

Idag mår jag inte det minsta dåligt! Vaknade 04 i natt och var törstig som en tok bara, och vid det tillfället kände jag mig aspackad. Men när jag vaknade vid 09 i morse var jag pigg o fräsch (?)


Håller på att koka färskpotatis nu. Ska göra hemmagjord pyttipanna med ägg till! Varit sugen på det flera dagar nu, så det får bli våran lunch idag :)

Ska dra igång och storstäda efter det. Verkligen perfekta dagen att göra det. Det regnar ute och är svalt. Plus att Ludde ska iväg och leka med Ludde i Lotorp senare, och då får jag styra och ställa hemma precis som jag vill :)


Nä, om jag skulle kolla till potatisen då!

Ha en bra dag!




Ludde på dagis Aug. 2008.

Test.

Skulle bara testa om det fungerar att länka till lösenordskyddad blogg.



Låst inlägg!

Blöjor och annat strunt!

Tadaaa. Jag har världens bästa lilla kille, igen! :)

Idag är 5:e dagen som han är helt blöjfri på dagen och både kissar och bajsar på toaletten! Talar om i god tid innan han behöver gå på toan, så vi hinner dit, torkar sig och tvättar händerna! DUKTIG KILLE!

Inte trodde jag att det skulle gå så fort när han väl slutade vara rädd för toan! Det går ju verkligen hur bra som helst! :) Fast jag är mycket väl medveten om att det kan vända lika fort igen, men man vill ju gärna tro och hoppas att det håller i sig. :)


Idag kom vi hem från mamma och pappa klockan 07 i morse. Var segt att gå upp 05.30 i morse, pga eländiga myggjävlar i natt! Men upp kom vi, och likaså hem. Gjorde oss i ordning lite sakta och knallade neråt centrum vid nio. Ida skulle passa Ludde dom timmar jag var på Communicare. Men på vägen ner till centrum somnade han, eftersom vi gick upp halv sex i morse och sov ända tills jag kom hem till Ida och Stefan vid 12. Han måste vart trött min prins. Lika duktig under den tiden förstås och sov dom timmarna utan blöja, utan att kissa :)

Blev kvar hos Ida o Stefan ett tag och drack kaffe och pratade strunt. Knallade sen hem o nu har vi käkat lite precis. Väntar på att Micha ska höra av sig så vi kan åka och bada :) Känns väl behövligt just nu.

Ledig fram till torsdag nästa vecka. Ska egentligen till Communicare på tisdag också, men jag fick ledigt hela dagen eftersom jag ska med Ludde till Ögonmottagningen i stan då! Hoppas jag grejar det där med bussarna bara, men det är väl bara att be om hjälp så jag kommer rätt annars ;) Ska också ta mig en sväng på stan när jag ändå är där tänkte jag. Det är år och dar sen jag gjorde och kan va kul att glutta lite. Måste ju kolla efter jeans med, för presentkortet jag fick när jag fyllde.
Hoppas bara att Frida blir klar tidigt med sitt, så vi kanske kan träffs på stan! Skulle vara skojigt! =)



Nä, nu vill Ludde på toan igen!

Morsning!

Blahaaa...

Jag & Amanda :)



Folk säger att vi är lika, jag förstår inte varför ;)


Lägesrapport!

Ludde har varit utan blöja hela dagen idag! Kissat på pottan varje gång han varit kissnödig!
Klarade sig finfint från att kissa när han sov middag.
Och gick till affären med mig förut fram och tillbaka utan blöja och sa till om att han var kissnödig när vi kom hem direkt!


Hoppas, hoppas att det håller i sig nu! :)

På prov.

Ludde ville sova en stund i värmen och självklart får han göra det.
Det roliga var att han sprungit utan blöja två dagar i rad nu, och bad nu om att få sova utan blöja!
Sagt och gjort! Sängen är bäddad med "kisslakan" så nu återstår bara att se hur det har gått när jag väcker honom!






- När blev du så stor, min lilla prins?

Het Måndag.

Hett idag, igen!

Man ska inte klaga egentligen. Men nu är det lite för varmt för både min och lillemans smak.
Svetten riktigt lackar om Ludde, tycker så synd om honom.
Men inomhus, med alla fönster öppna, så svalkar det lite.
Har ju förståelse för varför han är gnällig emellanåt nu iaf.
Önskar inget hellre än massor av regn, typ nu!


Igår va vi ju på marknad med Ida. Efter det kom vi hem och styrde lite, tills bästa mamma kom och hämtade oss så vi också kunde bada i Älgsjön! Var där hela eftermiddagen och kvällen, blev bjudna på god mat innan vi blev hemskjutsade! Så skönt det är att bli lite ompysslad ibland. :)


Idag har vi inga planer alls. Är ju ledig måndag, onsdag, fredag nu i några veckor! Så dom dagarna får bli som det blir. Ganska skönt faktiskt! Mysigt att bara vara med Ludde oxå! Från morgon till kväll! Trots att han inte går att föra riktiga konversationer med och att han inte dricker kaffe eller röker så är han genom tiderna mitt bästa sällskap ever, mitt lilla troll!


På tal om mitt lilla troll, så vill han städa sitt rum nu =O, så jag ska väl hjälpa honom!

På återseende då! :)

Marknad!

Drar iväg med syster på marknad strax! Ska bara kasta in mig själv och Ludde i duschen en sväng först! :)














Falska vänner har jag inte ett skit över för..

Tävling hos Matilda!

Var med HÄR och tävla du också!


Morn morn!

Här är vi inte uppe med tuppen inte!

Ludde väckte mig 09.15. Så skönt att få sova ett tag, känner mig pigg och utvilad! Fast ändå lite småseg, tror nog en kanna kaffe skulle göra susen! :)

Ska strax springa ner till tvättstugan och kolla om det finns nån tid lite tidigare, jag har tre blå ikea kassar fulla med tvätt, på grund av att det dykt upp så mycket annat hela tiden, men idag måååste jag tvätta!


Ska träffa Ida me sen och ikväll ska jag vara barnvakt åt Rasmus!



Blir nog en bra dag!
Måste kila!


Hejsvejs!


Bröööl.

Jag kan inte göra frågetecken på mitt tangentbord! Jäkla Ludde o hälla vatten övert!
Hur fasiken lagar man ett tangentbord då, är ju min fråga.. Utan frågetecken..

Damp!

Jag får damp på kärringen på ögonmottagningen i norrköping! surare och mer bitter människa får man ju fan ta och leta efter för tillfället!

Surade tack och lov tillbaka idag och får därför träffa en annan på ö-mottagningen med Ludde nästa gång!
Tack gode gud!


O för övrigt så har mitt tangentbord gått sönder.. allt går så jävla bra för tillfället...


D A M P!!!

Snokers ;)

Har inte en aning om vilka som läser här, men det är många. och det blir bara fler & fler.

Skulle vilja göra så att vissa inlägg blir låsta, är det någon som kan berätta hur man gör?

Nu ska jag sova, har haft tröttaste dagen på hela veckan tror jag! Sova länge i morn, hoppas jag på!

Sov gott!

Tadaaa!

Nu ska jag hoppa i säng, med mig själv! Är så trötter..

Tanken som slog mig alldeles nyss var att jag är så trött på falskhet. Tänker inte börja babbla o tjaffsa om falska vänner eller dylikt. Men överhuvudtaget, typ! Uuuäääck! Jag spyr!


Sov så gott, för det ska jag! =)

Slappardag!

Idag har det verkligen varit en riktig slappardag! Vi sov länge både Ludde och jag! Underbart!
Slappade och plockade lite på Luddes rum, som ser likadant ut som innan nu ;)

Vid 13 tiden drog vi ut till mamma & pappa med Kalle och Ida. Drack kaffe och snackade skit och avslutade det hela med ett långt bad i Älgsjön. Finspångs bästa sjö! Det var verkligen jätteskönt i vattnet, riktigt ljummet. Knappt så det svalkade! O Ludde plaskade på som bara den och ville knappt gå upp ur vattnet. :)

Nog för att det varit tråkigt att bo ute i Gultebo när man var i tonåren. Men vi ska vara glada att vi bott däute åtminstone på somrarna, liksom 100 meter ner till sjön! Perfekt när man var yngre eller till och med liten, eftersom det är så långgrunt! Som sagt, Finspångs bästa sjö utan tvekan! :)

Igår gjorde vi inte alltför mycket heller.
Vi gick en promenad hem till Ida o Stefan och blev bjudna på fika! Varmt som satan ute igår, men det var ändå jätteskönt att komma ut och röra sig. Knallade hemåt när Ida skulle sticka iväg och träna. :)
Ludde somnade i vagnen och jag hann komma nästan ända hem innan det blev katastrof.

Mobilen ringde, skulle slita upp den men det for ur näven och ner på backen i en smäll. Blev dock inte ett märke med skyddsstrumpan på ;)

Skulle knalla vidare hem och rätt som det är så släpper ena framhjulet på vagnen och rullar iväg, hela vagnen ryckte till och Ludde vaknade livrädd, men somnade tack o lov om igen.

Så det var bara att trycka dit hjulet igen och knata vidare till jag började nysa. O då menar jag inte nysa som en normal människa, utan som ett mongo. Jag bara nös, nös, nös och återigen nös. Typ 40 gånger. Hann ju knappt andas i mellan. =O. Samtidigt sätter det sig en geting och sticker mig mitt på knät!!!

Hade det inte varit för att jag varit ute offentligt så hade jag bara släppt allt och sattit mig ner o tjutit!
Jag höll bokstavligen på att bryta ihop! Men hem kom vi ju och det blev ju bättre sen! Så jag ska väl inte gnälla, men det är surt när allt händer på en gång! Haha.



Nu ska jag lägga över lite bilder från mobilen till USBminnet och sen sova.
Dags för Communicare i morn igen och då får Ludde följa med ;) Ska bli kul att se hur det går!





Skrutten har precis öppnat paket. Från senaste träffen med sin farmor & co.


1. Ludde & Farfar
2. Faster Carola, Ludde & Farmor
3. Ludde & Carola gungar
4. Mitt hjärta <3


Pusselipuss!

Ehm?

Hade precis skrivit ett långt inlägg då det helt plötsligt bara svartnade i lägenheten, och hela området. Vilket sen visade sig gälla hela Finspång!?

I vilket fall som helst så försvann allt jag skrivit, och jag orkar inte skriva det igen!

Nu är iaf strömmen tillbaka!

Men det är dags att sova, skriver ett par rader i morn.

Godnatt!

!?








.. and i wonder if you know
how it really feels
to be left outside alone
when it's cold out here ..