.

Jag vet inte vad det är med mig idag.
Jag känner mig bara låg. Allt känns skit!
Skulle kunna sätta mig ner o börja böla när som helst.

Jag vill vara glad, jag vill ha energi, jag vill må bra.
Helst nu..




Ludde är på dagis nu.
Egen planering på Communicare idag, så Ludde får gå 9-14 istället för 8-16 idag. Jag hinner göra det jag ska, plus att jag hinner röja lite här hemma. Finns en miljon saker att göra, men jag har inte lust med ett skit!
Men jag måste!



Vad skönt det vore att bara sticka iväg, långt bort ett tag o slippa tänka på allt!
Jag är så trött på vardagen att jag spyr!












Ah fy faaan!

. . . . .

Ibland undrar jag!
Men samtidigt struntar jag blankt i det.
Fast jag skulle ändå vilja ha ett svar!?

Komplicerat är bara förnamnet!

Grattis!







Grattis min älskade underbara skatt på din 3årsdag!

Du är det bästa jag har!



Midsommarafton.

Midsommarafton!

Allt har varit kanon! Men jag gick upp 04.30 i morse så nu går jag o knoppar!

Hoppas alla andra haft en trevlig midsommar också!

Godnatt!


24 Juni 2010

Stressad till max! Men sätter mig ändå ner ett par minuter med en kopp kaffe! Ludde är på sitt vanliga skithumör och allt går därför 10.000 gånger mer långsamt! Men vi hinner nog, jag är ju en supermamma, eller?

Känner för tillfället ungefär som Eva-Marie brukade säga om mig "Sandra, du är en sån som bara vill ställa dig o peka finger åt hela världen!"

Ja typ så känns det just nu! Men jag hoppas på bättre humör på både mig & Ludde i morgon!


Nä, packa i ordning våra saker o ta en dusch då!

På återseende!



Älskade tjurskalle!

Tralalalalaaa.

Förr störde jag mig på att folk alltid la sig i mitt liv och var nyfikna.
Nu skrattar jag bara åt det, härligt att det kan reta någon! :)

22 juni 2010

I did it! Jag skrev 2010 på första försöket! Woho!

Ludde är fortfarande sjuk, ingen feber just nu, men i natt hade han hög feber! Men ögonen kletar och snoret rinner! Hoppas han blir frisk till midsommar iaf!

Blir en innedag idag, trots fint väder, just eftersom att Ludde är sjuk! Men ska passa på att storstäda, o sen tvätta vid 16. Kanske sätta upp tavlor o sådär i vardagsrummet som jag inte gjort sen Ida tapetserade om. Är nog dags nu!

Måste ta mig iväg och köpa vanish och köttfärs med, om herren med det strålande humöret tillåter!


Nä, åter till mina sysslor!



21 juni 2010

Varför envisas jag med att fortsätta skriva 2009? Gjorde det i rubriken, och fick ändra som vanligt! Lagom tills att det är dags för 2011, kommer jag ha lärt mig skriva 2010, så är det alltid!


Skulle bara slänga in en bild på mitt lilla hjärta från när vi var hos mamma & pappa i helgen, då lilleskrutt hade heeela sjön för sig själv att bada (läs: doppa fötterna) i :) Nöjd var han ju, och det är ju huvudsaken!



Nu ska jag bära in min sovande prins o sova jag med!

Natti!

Tävling hos Alicesmamma.



Jag tävlar om en stjärntröja/body från Villervalla i Alicesmammas blogg.
Tävlingen sponsras av Baboonbarn.
Tävla HÄR du med!

I'm alive..

Jorå, jag lever. Är förkyld o sådär oxå! Härliga grejer!

Dagen började kanon med att vi åkte hem från mamma o pappa i morse 7.30
Vid 10 kände både Ludde o jag att vi var trötta o skulle "vila"
Hej hopp, så bra de gick! Vaknade 13.40 typ! Hela dagen är ju borta!
Håller på att panikfixa lite mat, eftersom vi inte ätit nåt, inte ens frukost!
Fan så dumt de blir ibland!

Nä, fortsätta med maten och sen måste jag iväg o köpa blöjor & glödlampor!


Mors!

Grattis lilla mormor!

Grattis älskade lilla mormor på din födelsedag!
Vi älskar dig & saknar dig!





Trött, tröttare, tröttast..

Jag är så trött!

Det märks att jag inte är van vid att göra saker om dagarna, eller saker gör jag ju. Men inte går iväg hemifrån och går på studiebesök o sånt! Så jag är tröttare än vanligt! Har dock varit ledig idag, men är trött ändå. Tror det beror på att jag sov skit illa i natt. Vred och vände mig ungefär en miljon gånger.. Hoppas det blir bättre i natt, ska ju ner till Unga Kris i morgon på studiebesök!


Det märks på Ludde med att det är annorlunda nu. Förut har han gått mellan 9-14 på dagis och haft ork att vara vaken så det räcker och blir över! Nu går han 8-16 och är helt slut när han kommer hem. Jag hinner lagom duscha av honom och få i honom kvällsmat, sen sover han kl 18. Det känns faktiskt inte kul! Jag hinner ju inte umgås med honom nåt alls nu ju! Fast vi kanske uppskattar helgerna tillsammans mer.


Hängt med Sofie & Milton en liten stund idag. Milton & Ludde lekte hur bra som helst idag, skrattade, busade och jagade varandra! Märks att Milton blir större nu, Ludde oxå såklart. Men Ludde känner väl att dom har mer gemensamt nu :) Dom lekte iaf kanon bra o sånt är kul att se.


Ska slänga mig in i duschen nu och sen lägga mig. Hade tänkt lägga upp lite nya bilder, men jag orkar inte. Så jag gör det i morgon! Får bli en gammal bild ikväll!


Sov så gott!


Underbara du.

Communicare..

Börjat på Communicare idag. Nåt grejs för oss ungdomar utan jobb! Kan ju inte bli sämre än vad det varit innan, är verkligen astrött på att gå hemma. Tror nästan bara att det blir bättre! Får hjälp med såna saker som jag är osäker på och får en spark i röva så jag tar tag i saker o ting! Blir nog bra det hära!

Känns dock att vi gick upp tidigt i morse. Hade ställt klockan på 06.00, men klockan 05.55 vaknade jag av mig själv :) Bara att gå upp, väcka Ludde och slänga sig i duschen för att vakna till. Sen bort med Ludde till dagis vid 08.00 o sen vidare. Började inte förrän 11 idag så hann sticka förbi Micha och dricka lite kaffe innan jag började :)

Hämtade Ludde kl. 16 o gick hem, Ludde hann självklart slå ihop som ett korthus i vagnen innan vi kom hem. Så han fick sova ett tag.

Kalle har vart här och fixat i ordning datorn, igen. Men nu funkar allt som det ska och jag hoppas att det fortsätter så! :) Den blev både tystare och snabbare :)


I morgon är det Communicare som gäller igen, börjar klockan 09.00. O vid 9.30 kommer det någon som ska berätta hur det är att jobba som tatuerare, efter det ska vi på studiebesök på Medley.

Så rullar det på hela veckan och på lördag kommer Luddes farmor & farfar igen, plus faster och gammelfarmor den här gången! Ska bli spännande att se hur det går!




I morgon MÅSTE jag ringa tandläkaren om en tid, helst akut så dom får laga min tand på nytt. Har bara haft ett hål att laga hittills, men den tanden måste ju jävlas så klart! Så för ett tag sen lossnade lagningen, och det gör så FRUKTANSVÄRT ont! Jag föder hellre 10 ungar per dag! Det här är vidrig smärta! Så får hoppas att dom har någon tid åt mig :)


Nä ni, nu ska jag sova så jag orkar upp vid 06 i morn igen!


Godnatt! :)

Bloggsvar.

Nu har jag fixat så ni kan ställa frågor, här till vänster i bloggen!
Varsågoda att fråga på =)

Jag gjorde det!

Jag gick Vårruset trots mina äckliga skoskav, dubbla strumpor på så blev det inte så farligt under tiden jag gick iaf.
Efteråt var dock värre. Men nu är det gjort, för tredje året i rad. Mamma o dom började med det för fyra år sen, men då fick jag inte följa med för mamma för att jag var höggravid. Så jag ligger ett år efter.
Men jag ska gå nästa år igen, amanda vill inte gå då så hon har redan nu erbjudit sig att passa Ludde. För jag tänker inte gå med vagn ett år till. Man kommer inte fram som man vill eftersom man inte vill köra på nån. Skulle nog kunna ta mig fram på en betydligt kortare tid än vad jag gjorde igår.


Väntar på att Ludde ska bli klar så jag kan byta blöja. Sen måste vi sticka iväg och fixa lite ärenden som inte blev gjorda igår, sen är jag fruktansvärt sugen på att bada. Får se om det blir en sväng till Gron lite senare.
Det är ju såå varmt =)


Nä, åter till mina måsten! :)


Ludvig..

.. och hans användande av nya meningar alltså. Det är sanslöst!

För en liten stund sen kom han fram och tittade & log o sa "mamma, jag har ju tänkt på en sak - Jag Älskar Dig"


Du är ju för underbar min lilla Skatt!

Gud i himlen..

.. vad varmt det är! klockan är liksom halv sju och det är fortfarande dyngvarmt ute! hoppas det blir många såna dagar framöver! det är så underbart att vara ute.

Ludde skulle ha fått "sommarlov" från dagis från vecka 26, men från och med måndag måste jag ut på nåt projekt så han måste helt plötsligt gå ända till slutet på juli, o inte bara 15 timmar i veckan, utan fulltid. 08-16 varje dag. kommer kännas skit, men måste jag så måste jag. jag har ju inte direkt något val!

vara på ett riktigt jävla skitmöte på arbetsförmedlingen förut me, blev så upprörd och arg på mötet att jag kokade av ilska när jag gick därifrån.
"Vi förstår att det inte känns kul Sandra"
"Nä, men sitt inte där och flina så jävla nöjt då! Idioter!"






- Ain't life a bitch, and then you die..

Onda fötter & tvätt.

Tvättar för fullt! Fast nu är sista maskinen i så snart är det gjort! Skönt att kunna tvätta när lilleman är på dagis, går lite snabbare då!


Har två såriga & köttiga skavsår på mina hälar! Tack vare dom jättefina (obehagliga) skorna jag fick av Jossie för ett tag sen. Skaven bara spricker upp hela tiden när jag går och vill inte läka alls känns det som! Det suraste av allt är nog att på torsdag är det dags för vårruset, men mina fötter känns inte i form för det! Så jag vill ha tips, mängder med tips på hur man kan "laga" fötterna innan torsdag!


Nä, nu ska jag återgå till alla måsten!
Byebye!