For now.

Klockan är jättemycket, borde gå & sova!
Men samtidigt kan jag inte låta bli att fixa med bloggen, rätt så kul faktiskt! :) Får fixa lite innan jag åker hem i morgon! Ögonlocken hänger verkligen nu!



Ludde, Våren 2009



Ludde, Sommarn 2009

 

Våren 2009.





Godnatt ♥


Blahablaha!

Fixar bloggen :)


Blupp.

Usch vad jag är trött på snön nu! Tog mig nästan en halvtimme att ta mig fram till dagis i morse, som i vanliga fall bara tar 5 minuter! Nu räcker de med snö, tack!

Blupp.

Usch vad jag är trött på snön nu! Tog mig nästan en halvtimme att ta mig fram till dagis i morse, som i vanliga fall bara tar 5 minuter! Nu räcker de med snö, tack!

Tokigt.

Min Ludde har alltid pratat mycket. När han var bebis jollrade han mycket och länge. :) När han närmade sig året så började han "prata" genom att låta en massa, men i olika tonlägen och i meningar. Nu pratar han massor, kan typ en miljon ord (känns det som) och lägger ihop det i långa meningar. Och när han vaknat en morgon och sätter igång och pratar, så slutar han ju aldrig, haha. Han pratar så pass mycket att jag funderar på om man kan få sår i öronen av allt prat. ;) Visst är det kul att ha någon att prata med hemma, det är ju bara han och jag om dagarna, typ. Och han kan ju föra en dialog nu. Plus att han frågar om allt och alla, hela tiden. :) Men även om han är duktig på att prata så gör han sig inte förstådd hos precis alla. Han har precis börjat med att fråga "Vad gör du?", helt rent. Men om han frågar mig vad någon annan gör så säger han "göjan" (vad gör han) Så när vi gick till dagis igår och hade precis kommit utanför dörren så står en gubbe och installerar nåt. Ludde tittade på mig och pekade på gubben o sa: Göjan? Varpå gubben vänder sig om o säger: Nää du, jag heter Lars(?) Hahahaha. Va tokigt de kan bli ibland. :) Nu ligger min älskling o sover. Jag ska bara duscha lite snabbt så ska jag sova me! :) Godnatt.

Sjukling!

Nu har min lilla solstråle gått o blivit sjuk. En vanlig förkylning bara. Men han är jättesnorig och hostar ganska mycke. Tror även han hade lite feber i natt. För jag vaknade till runt 4 i natt och då riktigt ångade det om honom. Stackars lilleman. :( I måndags var vi till Ikea en sväng. Hittade en massa bra saker. Köpte nog inget som var onödigt den här gången. Tittade även på ett soffbord och en tv-bänk som jag vill/ska köpa. Sänkt pris va de det på båda me så de är ju bara plus ;) Men ska vänta tills vi har tapetserat och dom har bytt golvet först. :) Idag har vi en riktig slappardag hemma. Ludde har inte ork till speciellt mycket, och jag sov ganska lustigt i natt, så jag är me lite seg. Ska ta ett varv med dammsugarn, laga till mat och sen ska vi bara fortsätta slöa. Har för övrigt äntligen hittat mitt usbminne med massa bilder på Ludde. Har letat som en tok efter det. Så nu ska jag nog framkalla lite bilder. :) På återseende! :)

Världens bästa syster!

Jo, de är min syster de! Hon är bäst på allt, både positiv o negativt. Haha! ;) Så mycke som hon gör för att vi ska ha det bra när det kärvar lite för oss! Hon är guld värd! We love you! <3

2010.01.22

Hello! Blir långt mellan inläggen ser jag. Men det är inte skit lockande att skriva fram mobilen eftersom allt man skriver blir en enda sörja, skulle vilja ha texten i olika stycken. Men va fasen ibland känner jag för o skriva av mig lite. Så ni får väl stå ut med hur det ser ut! Idag har vi inte gjort mycket alls. Vi vaknade runt 9. Sen har hela dagen gått segt. Men vi har busat MASSOR! :) Hade planerat fredagsmys, men Ludde somnade tidigare än vanligt, så jag har suttit o funderat lite o druckit cola :) Har en massa tvätt att vika och lägga in sen igår, känns inte superkul. Men ska väl görat nu, istället för att Ludde ska vara med o riva i morgon ;) haha! Har fått hem lappen som jag ska lämna till Ödmans, så nu på måndag ska jag ner dit och hämta tapeterna, wohoo! Längtar verkligen tills de blir färdigt! Kommer bli as snyggt! Har klickat hem lite kläder från HM idag, till både mig och Ludde. Tyvärr så kommer dom inte förrän vecka 12. Men vantar man på nåt gott... ;) I veckan ska jag försöka få med mig Ida till Ikea. Finns så mycke fint jag skulle vilja köpa. O hon hittar säkert nåt fint me, så blir nog inte svårt att få med henne, men vi får väl se! ;) För övrigt är Ludde hur duktig som helst med glasögonen, han ber om dom direkt och somnar ibland med dom på. Så han verkar inte besvärad av dom, vilket är såå skönt! Nä, en liten uppdatering! Ska försöka komma ihåg att skriva i morgon me :) Godnatt!

...

Du är falskast av ALLA!

16e Januari.

Fasen vad dagarna springer på. Halva januari har redan passerat. Antagligen kommer det här året gå lika fort som 2009. Lite scary. Jahapp, som jag skrev tidigare så har Ludde fått sina glasögon nu. Det fungerar riktigt bra. Han kan ta av sig dom typ 5 minuter sen vill han ha dom på igen. Och i morse när vi vaknade var glasögonen det första han bad om. Så förmodligen ser han mycket bättre. :) Han är iaf superduktig för att vara en trotsig 2 1/2 åring, haha. Jag trodde aldrig att det skulle gå. I torsdags var nyckelkedjan här och bytte lås på min dörr. Sen jag flyttade in 1/6 så har jag bara haft en nyckel, lite otäckt när man inte vet var dom andra nycklarna finns. Men nu är det gjort iaf. Ska lämna en nyckel hos Ida o en hos mamma o pappa som vanligt! Ifall det händer nåt. Och till det roligaste. Igår var vallonbygden uppe och skulle kolla på mitt vardagsrumsgolv som är under all kritik. Kattpiss i hörnen, kattpiss på tapeten, trasigt golv vid balkongdörren, efter hyresgästerna innan, och det fanns ingen tvekan om att golvet skulle bytas ut. Även tapeten får jag ny, Ida ska göra det åt mig. Så ska bara vänta på att vi får åka och hämta ut. :) Vet redan vilken jag vill ha. O de kommer bli så snyggt! :) Så när vi tapetserat klart så ska vi bara ringa vallonbygden så kommer dom o fixar golvet! Så nu har mina planer på att flytta helt lagts ner iaf ;) Nä om jag skulle ta och plocka i ordning i Ludds rum. De ser förjävligt ut! Haha. Byebye!

Stolt!

Jag är så stolt över min Ludde! Användandet av glasögon går mycket bättre än förväntat! :) Ska lägga ut en bild sen så ska ni få se hur fin min underbara prins blev! :)

9e Januari 2010.

Förkyld och seg som fasiken! :( Fryser hela tiden och har typ ont i kroppen. :( Håller det sig så här så går det väl an. Hoppas inte de blir värre. Idag sov vi till 10 allihop, jag Ludde o Johanna. Var jättesegt att gå upp, hade kunnat ligga kvar ett par timmar till. Kom iaf upp och plockade lite o käkade frulle. Runt halv ett kom kusin Lovisa o Eliaz, för att hämta lite av Luddes urväxta kläder o prata lite skit. Tror Ludde och Eliaz hade saknat varandra. Lekte och busade, kramades o pussades. :) Efter några timmar knallade vi iväg till andra kusin Evis och hennes familj. Ludde ville ju träffa sin favoritbebis Julia. :) Jag med såklart! Mysigare unge får man leta efter ;) Ett riktigt charmtroll. Var där ett bra tag och drack lite kaffe, gick sen till affärn o handlade lite smått. Sen efter de gick de fort hem. Höll fan på o frysa ihjäl. Riktigt kallt ute. Men de va ändå skönt o komma ut och röra på sig :) När vi kom hem käkade vi kvällsmat och sen har vi bara myst alla tre. :) Ska ta o bädda rent i sängarna och försöka komma i säng hyfsat. :) I morgon ska jag ner och hälsa på Ida och stefan. Kolla in deras nya barbord o de :) Blir nog trevligt! Nä, allt för mig just nu. Godnatt!

7 Januari 2010.

Hellu. Seg dag idag! Känner typ inte för nåt. :( Ludde somnade jättebra igår kväll, men mitt i natten runt tre vaknade han och var jätteledsen. :( Var vakna en halvtimme kanske o sen somnade vi om båda två. Så det var segt att gå upp i morse, och det hänger tyvärr i. :( Iaf, så var det dagis i morse för Ludde han var inte alls pigg på att gå dit först, men sen började han rabbla upp alla barnens namn och blev plötsligt jättesugen på att gå dit. :) Blev pulka dit i morse, vagnen är ju nästan omöjlig att köra i all snö. :( Men Ludde var överlycklig över att få åka pulka iaf! :) Nu ska jag iaf ta ett varv med dammsugarn, och skruva isär mitt köksbord så jag får upp de på förrådet. :) Får ju nytt idag! Äntligen! Aja, skriver mer senare. Ville mest bara kolla så de funka att skriva idag! Hej så länge! :)

5 Januari 2010.

Hellu! Nystart då det var delvis krångel med min gamla blogg. Vet inte varför? Plus att det var en massa löst folk som läste den och misstolkade, med flit!

Så nu är det bara de närmaste som får läsa den. :) Se hur länge de fungerar!

Nu ska jag iaf hem och hoppa in i duschen lite snabbt. 16.30 ska vi åka till mammas kusin Anna i Karlskoga och fira henne! Känns som om de är lite brådis nu!


Men så fort jag får tid uppdaterar jag igen, och fixar utseendet på bloggen!


Puss Sandra