Ny design.

Hittade en gratis design hos Tant Kim som jag lånar så länge tills någon vill göra en egen åt mig! :)

HAHAHAHAHA!



Va söt han var när han var liten min lilla skrutt. O GUUUD va mycke hår han hade.
På bilden är han typ 6-7 månader :)


Btw, om någon undrar varför texter o bilde...

dsc01350 (MMS)

Btw, om någon undrar varför texter o bilder ser lite konstigt ut så är de för att jag ibland bloggar via mms! :) Så nu vet ni. Natti.


Trött på att inte kunna sova. :( Nån som i...

dsc01387 (MMS)

Trött på att inte kunna sova. :( Nån som iaf kan sova är Ludde. Han snarkar så gosigt bredvid mig :) Ska försöka sova nu. Natti.


Tips Tack?! :)

Behöver tips på regnkläder till Ludde till hyfsat pris, både vanliga o fodrade. Kollat lite, men bara hittat sånt som är svindyrt :(

Händelserik helg.

Söndag kväll! Jag har precis diskat dagens disk o badat mitt lilla hjärtegull. :) Helgen har gått sjukt fort. Möjligtvis för att det hänt lite saker. :) För att göra en lång historia kort, så har jag sen januari vetat att faderskapet varit klart, men har inte velat sagt det till någon. I samband med att jag fick veta att det var färdigt så fick jag mail på facebook som chockade mig ordentligt! Mailet var från Luddes farmor som precis då fått veta av Luddes pappa att hon hade ett barnbarn. Jag hade redan innan faderskapet var färdigt bestämt att när det var klart så skulle jag ta kontakt med henne för att berätta att Ludde finns. Men hon hann före! :) Så igår hade vi besök av Luddes farmor o farfar i några timmar för första gången :) Ludde accepterade dom direkt och spelade pajas en massa för dom. :) Det är planerat att dom ska komma hit om några veckor igen, kul för Ludde om dom kan träffas så mycket som möjligt, trots avståndet. (Dom bor i Surahammar) Det här är otroligt stort för både Ludde o mig, just för att jag inte i min vildaste fantasi trodde att det här skulle hända! Ludde verkar helnöjd och pratar nu om både mormor, morfar, farmor o farfar! :) Idag har vi bara slappat o myst. Ida var här förut på kaffe bara. Mer än så har inte hänt. Men i morgon ska jag in till stan med Ida en sväng, skönt o komma ut lite! O sen är det väl planerat att Ludde ska hem till Ida o Stefan en sväng efter dagis me, sen får vi se :) Nä, nu ska jag lägga mig på soffan en stund! Men nu har jag iaf avslöjat min hemlighet! ;)

:)

Mysa med morbror o läsa böcker är ju aldrig fel :)

Hosta!

Ludde har haft en fruktansvärd hosta i flera veckor nu. Frisk i övrigt och ingen feber. Men han hostar hela tiden, tills han spyr. När ska det gå över? Han blir bättre periodvis men sen kommer det tillbaka värre än innan. Senast idag kom en ordentlig hostattack då han bara hostade o hostade tills tårarna rann och han bara spydde rakt ut. Han blir så ledsen när det händer ju. Någon som har tips på något som hjälper. Han får hostmedicin, Quilla men det verkar inte hjälpa. Blir det inte bättre om någon dag får jag gå ner med honom till vårdcentralen, men har någon tips innan, så dela gärna med er. :)

- Kärlek


Underbart.

Oh vilket underbart väder det varit idag! :) :) :)

Helgen.

Då är helgen över. Känns skönt. I morgon blir det dagis för Ludde igen. Har inte varit på dagis ordentligt på 3 veckor. Men nu har hostan nästan gett sig helt, så får väl hoppas att de funkar i morgon. :) Under tiden han är på dagis så ska jag tvätta och skura golv. Och när huliganen slutat ska vi ner till centrum och fixa lite. Igår bestämde Ludde o morfar att han skulle åka ut dit själv till dom. Mamma o pappa kom och hämtade honom vid 2 eller nåt sånt, och kom tillbaka med honom vid halv 9. Det hade gått jättebra och när dom väl kom med honom så ville han inte gå ur bilen, utan åka med mormor o morfar igen. Märks att han trivs med dom :) Under tiden som Ludde var där, hamnade jag nere hos Jossie :) Blev kaffe o skitprat, pizza o film, skratt och även en (två) cider ;) Var så otroligt skönt att bara få vara jag, bara vara Sandra och inte mamma för en gångs skull! Det behövdes för att ladda batterierna lite! :) Idag har vi väl inte gjort alldeles för mycket. Gick en promenad med Jossie på förmiddan typ. Skönt som attans ute, fast inte lika skönt som igår. Hoppas hoppas hoppas att våren är på väg nu. Man får ju såna underbara känslor i kroppen :) Men vi får väl se, stor risk för att de kommer ner snö till o från. Äsch, slutbabblat för nu. Ludde i väntan på mormor o morfar igår :)

Världens Gladaste Badnisse! :)


Var tog tiden vägen?

Min snutte, blir hela 3 år i sommar. Var tar tiden vägen?

Fredagsmys!

Happ, fredagen är snart slut. Hela veckan har gått helt sjukt fort. Vet inte varför, för har liksom inte gjort något mer annorlunda än vanligt. I vilket fall som helst är veckan över, och det är helg och de suger. Det känns nästan som om tiden står still under helgen. Med andra ord så måste jag komma igång med nåt, praktik eller allra helst jobb. Så man kanske börjar uppskatta helgerna mer. Idag har vi varit ute en del i det fina vädret. Har ju varit hur underbart som helst. Plus att Ludde faktiskt varit på bra humör, vilket gjort det hela lite roligare. När vi kom hem förut så kom Ida upp en sväng, hade precis gjort i ordning mat och Ludde tjatade på Ida att hon skulle äta med oss, tills hon gav med sig :) Efter vi hade ätit ställer sig Ludde och säger frågande "alla färdiga" och plockar av tallrikar och allt från bordet och ställde på diskbänken :) Kanske inte så märkvärdigt. Men jag tycker att han är duktig, min lilla fis :) Skulle fredagsmysa ikväll, med lite godis o cola. Men Ludde orkade inte länge o slocknade i soffan redan vid sju. Han måste ha varit jättetrött, så som han annars kan hålla igång. :) Förkylningen som Ludde hade har försvunnit nästan helt nu. Förutom hans grymma hosta. Han bara hostar och hostar tills han blir röd i hela ansiktet, tårarna rinner och han nästan kräks. Han får hostmedicin tre gånger om dagen och dricker massor med vatten, men det tycks inte ge med sig de minsta. :( Har det inte börjat släppa lite till början av nästa vecka så får jag nog skaffa en tid på sjukan åt honom. Stackarn. I morgon ska jag ha städdag hemma. Bara att be till gudarna att Ludde är på bra humör och inte sabbar allt för mycket. I värsta fall får jag se om inte Ludde kan var ute hos mamma o pappa ett par timmar så jag kan fixa i ordning hemma :) Nä nu ska jag lägga mig i ett varmt bad en stund! :) - Till månen och tillbaka. <3

Hjaaalp!

Någon som känner sig manad att fixa bloggdesign åt mig ? :)


Tradera.

Jag är ett stort fan av tradera och köper ganska mycket kläder till Ludde där, men bara sånt som är fräscht. :) Har ärligt talat inte kollat så mycke på andra kategorier än just barnkläder där, men jag är på jakt efter snygga gardiner till vardagsrummet men hittade inga på viberga när jag var där häromdagen,så bestämde mig för att beställa från jotex istället, men så jag kollade för skoj skull på tradera efter gardiner. Och hittade ett par skitsnygga, helt oanvända :) Mycke bra kan man hitta på tradera. :)

Testing.

Skulle bara testa om de går att lägga upp bilder i bloggen från mobilen. O de funkar, eller?