Work work.

Har jobbat idag! Wohoo!
Jag älskar att jobba! Har dock bara ett pass till bokat just nu, men ska ringa poolen och ändra min tillgänglighet så jag får möjlighet att va på andra avdelningar också!

Ludde är dyngförkyld, no shit! Han är mästaren på att dra på sig förkylningar. Snoret rinner som ett vattenfall på honom. Antar att det känns samma i kroppen på honom som det gör på en annan när man är sjuk. Antagligen märker han inte att han är kissnödig, för sen han blev förkyld så har han fallit tillbaka och kissat på sig ett par gånger. Men det är bara att köra vidare och hålla lite extra koll o påminna honom om toabesöken.


Fått databord hemma nu! Helt underbart att slippa ha datorn på vardagsrumsbordet nu. Vardagsrummet ser betydligt bättre ut nu. Ska bara köpa lite mer till väggarna och en vardagsrumsmatta nu i september så det ser vettigt ut!

Plus att Ludde fått en förvaringsmöbel med backar i, från Ikea. Smartaste uppfinningen ever typ. Blev kalasbra på hans rum!


Väntar på att mamma ska komma och hämta oss när hon slutat jobbet.
Ludde råkade kissa på sig förut och vill inte gå med honom i vagnen hem i bara kalsonger, speciellt inte när han redan är förkyld.


Måste hitta på nåt gott till middag, lutar åt att det blir köttfärssås och spaghetti.
Längesen vi åt det nu!


Skriver mer senare!

ByeBye!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback